Hoe u uw echoshow in een nachtlampje kunt veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe u uw echoshow in een nachtlampje kunt veranderen
Hoe u uw echoshow in een nachtlampje kunt veranderen
Anonim

Wat te weten

  • Echo- en Echo Show-apparaten zijn geen nachtverlichting, maar je kunt deze apparaten als nachtverlichting gebruiken door een vaardigheid te installeren of instellingen te wijzigen.
  • Gebruik een Echo of Echo Dot als nachtlampje door een nachtlampje te installeren en te zeggen: "Alexa, doe het nachtlampje aan."
  • Gebruik een echoshow als nachtlampje door adaptieve verlichting en auto-dim uit te schakelen en de gewenste helderheid handmatig in te stellen.

Dit artikel legt uit hoe je Amazon Echo-apparaten als nachtverlichting kunt gebruiken met een paar verschillende methoden.

Bottom Line

Echo noch Echo Show-apparaten hebben ingebouwde nachtverlichting, maar er zijn manieren om ze op die manier te gebruiken. Slimme luidsprekers zoals de Echo en Echo Dot hebben lichtringen die je kunt verlichten om als nachtlampje te fungeren met behulp van de juiste Alexa-vaardigheid, terwijl Echo Show een display heeft dat als nachtlampje kan worden gebruikt als je de instellingen handmatig wijzigt.

Hoe gebruik je Echo Show als nachtlampje?

Echo Show heeft geen nachtlichtfunctie en er zijn geen nachtlichtvaardigheden die werken met Echo Show. Hoewel je Alexa als nachtlampje kunt gebruiken met de meeste andere Echo-apparaten, is er geen gemakkelijke manier om dit te doen met een Echo Show.

Als je een Echo Show als nachtlampje wilt gebruiken, is de beste optie om de adaptieve helderheidsfunctie uit te schakelen, de automatische dimfunctie uit te schakelen en vervolgens handmatig de helderheid van het scherm in te stellen op het gewenste niveau een nachtlampje. Het scherm blijft dan de hele nacht op die helderheid.

Het probleem met het gebruik van deze methode is dat je Echo Show overdag misschien moeilijk te gebruiken is met adaptieve helderheid uitgeschakeld, en het blijft de hele nacht aan, zonder optie om het uit te schakelen nadat je in slaap bent gevallen. Als je die nadelen niet erg vindt, kun je je Echo Show als nachtlampje gebruiken:

  1. Veeg omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.

    Image
    Image
  2. Tik op Instellingen.

    Image
    Image
  3. Tik op Display.

    Image
    Image
  4. Stel de gewenste helderheid in.

    Image
    Image
  5. Tik op de Adaptive Brightness schakelaar om deze uit te zetten Off.

    Image
    Image
  6. Tik op de Auto Dim schakelaar om deze uit te zetten Off.
  7. Uw scherm blijft nu op de gewenste helderheid staan totdat u de instellingen wijzigt.

Kan Alexa fungeren als een nachtlampje?

In tegenstelling tot Echo Show kunnen de meeste andere Alexa-apparaten met behulp van een vaardigheid als nachtverlichting fungeren. Als je een Echo of een Echo Dot hebt, kun je deze als nachtlampje gebruiken door een Alexa-vaardigheid te installeren. Alexa-vaardigheden zijn vergelijkbaar met apps voor Echo-apparaten die extra functionaliteit toevoegen. Verschillende vaardigheden voegen een nachtlichtfunctie toe aan een Echo-apparaat door de lichtring aan te zetten en aan te laten. Je kunt de lichtring ook na een bepaalde tijd laten uitgaan als je niet wilt dat het nachtlampje de hele nacht aan blijft.

Vaardigheden kunnen alleen de blauwe lichtring gebruiken. Als je de voorkeur geeft aan rood, kun je de lichtring handmatig rood maken door op de mute-knop te drukken. De ring blijft aan en werpt een zwak rood licht in je kamer, en Alexa beantwoordt geen spraakopdrachten totdat je opnieuw op de mute-knop drukt.

Hier leest u hoe u een Alexa-apparaat zoals Echo of Echo Dot als nachtlampje gebruikt:

  1. Open de Alexa-app en tik op Meer.
  2. Tik op Vaardigheden en spellen.
  3. Tik op het zoekpictogram.

    Image
    Image
  4. Typ nachtlampje en tik op het zoekpictogram.
  5. Tik op de Night Light skill.
  6. Tik op Enable.

    Image
    Image
  7. Zeg, "Alexa, open Night Light" om het nachtlampje in te schakelen.
  8. Als je wilt dat het licht automatisch uitgaat, zeg dan: "Alexa, open Night Light gedurende drie uur",en het zal na de opgegeven tijd uitschakelen.

FAQ

    Hoe kan ik mijn Echo Show uit de nachtmodus halen?

    Wanneer u de functie Nachtmodus inschakelt, kunt u een schema instellen voor de klok/het display om te dimmen en te ontwaken. Als de nachtmodus niet werkt zoals verwacht, schakelt u deze functie handmatig uit via Settings > Home & Clock > Night ModeJe kunt ook je Alexa-wakewoord gebruiken om toegang te krijgen tot je Echo Show of op het scherm tikken.

    Hoe dim ik mijn Echo Show 's nachts?

    Veeg op het startscherm omlaag en verplaats de schuifregelaar voor helderheid naar links. Een andere optie is om op het Niet storen-pictogram te tikken in het hoofdmenu of te zeggen: "Alexa, niet storen." Je kunt de modus Niet storen ook inschakelen of plannen in de Alexa-app via Menu > Settings > Device Settings

Aanbevolen: