Apple verlengt AirPods Pro-reparatieprogramma met drie jaar

Apple verlengt AirPods Pro-reparatieprogramma met drie jaar
Apple verlengt AirPods Pro-reparatieprogramma met drie jaar
Anonim

Apple heeft stilletjes een reparatieprogramma voor AirPods Pro uitgebreid dat actieve ruisonderdrukking (ANC) en knetterproblemen aanpakt.

Reddit was de eerste die kennis nam van de wijzigingen aan de ondersteuningspagina van Apple voor het AirPods-reparatieprogramma, dat onlangs is bijgewerkt om drie jaar ondersteuning te bieden voor AirPods die last hebben van krakende problemen.

Image
Image

Volgens de bijgewerkte ondersteuningspagina zijn de apparaten die door het probleem zijn getroffen vóór oktober 2020 vervaardigd en kunnen ze een van de verschillende problemen vertonen. Problemen zijn onder meer krakende of statische geluiden die toenemen in luide omgevingen, tijdens het sporten of praten aan de telefoon, en actieve ruisonderdrukking die af en toe optreedt, waardoor de bas minder wordt of meer achtergrondgeluid wordt gehoord.

Het programma werd oorspronkelijk een jaar na de release van de AirPods Pro geïntroduceerd, rond dezelfde tijd dat de garantie op AirPods Pro die bij de lancering was gekocht, zou verlopen. Het nieuwe programma verlengt nu de dekking tot maximaal drie jaar na de oorspronkelijke aankoopdatum, wat betekent dat gebruikers die hun AirPods Pro bij de lancering hebben gekocht, tot 2022 gedekt zijn.

Image
Image

Als je een van de bovenstaande problemen ondervindt met je AirPods Pro, heb je nu wat meer tijd om het probleem op te lossen zonder iets uit eigen zak te hoeven betalen.

Aanbevolen: