Nietjes Gratis computer- en technologierecycling

Inhoudsopgave:

Nietjes Gratis computer- en technologierecycling
Nietjes Gratis computer- en technologierecycling
Anonim

Staples recyclet veel apparaten, ongeacht het merk, de staat of de winkel waar je ze oorspronkelijk hebt gekocht.

Niet alleen recyclet Staples uw oude desktop, laptop, tablet-computers en randapparatuur, ze zullen ook hetzelfde doen voor uw eReader, papiervernietiger, monitor, GPS-apparaat, batterijback-up, digitale camera, MP3-speler, inkt en toner, externe harde schijf, draadloze telefoon, draadloze router en meer.

Ze houden een volledige lijst bij van acceptabele en verboden items op hun Recycling Services-pagina.

Wat zijn de voordelen van recycling met nietjes?

Recycling met Staples biedt meer voordelen dan alleen het wegwerken van uw oude elektronica die ruimte inneemt in uw garage of kast.

Met het Staples-inruilprogramma kun je geld terugkrijgen voor het weggooien van je ongebruikte apparaten!

Bezoek de onderstaande link voor meer informatie over hoe het inruilprogramma werkt en welke apparaten worden ondersteund. U kunt uw apparaten naar een winkel brengen of per post verzenden. Beide methoden zullen u belonen met een Staples eCash Card.

Als je lege inkt- en tonercartridges recyclet, krijg je $ 2 terug in Staples Rewards voor elke cartridge.

Hoe ruil je apparaten met nietjes in?

Je moet naar een Staples-winkel gaan om een offerte te krijgen voor hoeveel geld je ervoor terugkrijgt. Hier voltooi je ook de inruil.

Vroeger kon je je artikelen online inruilen via de online inruilpagina. Volgens Staples is die methode op dit moment echter niet beschikbaar en er zijn geen details over of online inruilen in de toekomst zal worden hervat.

Aangezien het onduidelijk is wanneer en of Staples online inruilen weer op zich zal nemen, is dit hoe dat werkt, mocht het weer doorgaan: Zoek naar je apparaat of blader door de categorieën totdat je het vindt en beantwoord dan een paar vragen over de staat en functionaliteit van het apparaat. Mogelijk moet u ook een serienummer of andere identificatienummers opgeven voordat u door kunt gaan met het verzenden van het apparaat.

Image
Image

Als u bijvoorbeeld een oude iPhone 7 inruilt, navigeert u naar IPHONE > iPhone 7 om de telefoon te vinden die komt overeen met die van u - degene die dezelfde carrier- en harde schijfcapaciteit vermeldt als die van u. Beantwoord vervolgens een paar vragen over het apparaat, zoals of het aan staat, of het scherm gebarsten of kapot is en of je Zoek mijn iPhone en andere accountinformatie hebt uitgeschakeld.

Sommige apparaten hebben mogelijk andere vragen. Als je bijvoorbeeld een laptop inruilt, wordt je gevraagd of je ook het netsnoer hebt.

Ten slotte kunt u een prijsopgave krijgen voor hoeveel u terugkrijgt voor uw apparaat, met de AANBIEDING TOON-knop. U kunt de offerte vervolgens afdrukken en het apparaat naar Staples brengen, of u kunt online doorgaan door GET PAID te selecteren en eventuele andere instructies te volgen.

Er zijn tal van andere sites waar u uw oude elektronica ook voor contant geld kunt verkopen, waarvan sommige misschien meer geld bieden dan Staples.

Hoe recycle je met nietjes?

Als je niet geïnteresseerd bent in het inruilen van je elektronica, of als het niet via de post kan, breng ze dan naar je plaatselijke Staples-winkel om ze gratis te laten recyclen.

Alle Amerikaanse Staples-winkels ondersteunen recycling van elektronica, behalve Staples Copy & Print Shops, en u kunt maximaal zes artikelen per dag recyclen.

Hoewel Staples alle gegevens op de harde schijven die u recycleert, wist, raden we u toch aan dit eerst zelf te doen om ervoor te zorgen dat er geen persoonlijke gegevens meer achterblijven voordat u deze verwijdert. Leer hoe u een harde schijf kunt wissen als u hulp nodig heeft.

Aanbevolen: