Hoe berichtreacties op Apple Watch aan te passen

Inhoudsopgave:

Hoe berichtreacties op Apple Watch aan te passen
Hoe berichtreacties op Apple Watch aan te passen
Anonim

Wat te weten

  • Open de Watch app op je iPhone en selecteer Berichten.
  • Tik op Standaardantwoorden en tik vervolgens op Antwoord toevoegen onderaan.
  • Voer uw aangepaste reactie in en tik op Gereed op het toetsenbord.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u sms-reacties kunt maken op Apple Watch. We laten je ook zien hoe je een aangepast antwoord kunt bewerken of verwijderen, en je kunt je antwoordlijst zo ordenen dat de antwoorden die je het meest gebruikt bovenaan staan.

Sms-antwoorden aanpassen voor Apple Watch

Je Apple Watch biedt veel kant-en-klare reacties die je kunt gebruiken voor sms-berichten. Met deze functie kun je snel een sms beantwoorden met "Onderweg", "Bedankt" of "Tot ziens" met een tik. Maar als u uw antwoordberichten wilt aanpassen, is dat supereenvoudig.

  1. Open de Watch app op je iPhone en selecteer Berichten.
  2. Tik op Standaardantwoorden.
  3. Scroll naar beneden en tik op Antwoord toevoegen.

    Image
    Image
  4. Als het toetsenbord openklapt, typ je je bericht en tik je op Gereed als je klaar bent.

    Je ziet dan je nieuwe aangepaste bericht onderaan de lijst.

    Image
    Image

Berichtreacties herschikken

Als je een aangepast sms-antwoord maakt, staat het standaard onderaan de antwoordlijst. Maar je kunt het naar boven verplaatsen of waar dan ook in de lijst die je leuk vindt.

  1. Tik in het scherm Standaardantwoorden op Bewerken in de rechterbovenhoek.
  2. Sleep het antwoord dat je naar boven wilt verplaatsen naar de nieuwe plek in de lijst en laat los. Je kunt extra aangepaste berichten op dezelfde manier blijven verplaatsen als je wilt.
  3. Tik op Gereed wanneer u klaar bent met het ordenen van uw lijst.

    Image
    Image

Hoe zit het met slimme antwoorden?

Als je Slimme antwoorden hebt ingeschakeld, verschijnt je aangepaste bericht mogelijk niet bovenaan de lijst op je Apple Watch. De functie Slimme antwoorden geeft prioriteit aan de antwoorden die u denkt te willen gebruiken op basis van het bericht dat u heeft ontvangen.

Een optie is om Slimme antwoorden uit te schakelen door de schakelaar op het scherm Standaardantwoorden uit te schakelen. Vervolgens worden uw antwoorden op Apple Watch weergegeven in de volgorde waarin u ze rangschikt.

Image
Image

Als je Slimme antwoorden liever ingeschakeld laat, zou je je aangepaste antwoorden nog steeds op Apple Watch moeten zien. Ze verschijnen gewoon ergens in de lijst met antwoorden.

Image
Image

Aangepaste berichtreacties bewerken of verwijderen

Als je een berichtreactie die je hebt gemaakt, wilt wijzigen of een bericht wilt verwijderen dat je niet meer gebruikt, is dit ook vrij eenvoudig. Ga terug naar Berichten > Standaardantwoorden in de Watch-app.

Als u een reactie wilt bewerken, selecteert u deze. Gebruik vervolgens het toetsenbord dat verschijnt om uw wijziging aan te brengen en tik op Gereed.

Als u een reactie wilt verwijderen, tikt u op Bewerken > het minteken in rood links van het antwoord > Verwijder. Tik op Gereed.

Image
Image

Gebruik uw aangepaste reactie

Als je een van je aangepaste antwoorden wilt gebruiken bij het verzenden van een sms-bericht op Apple Watch, scrol je omlaag in het berichtenscherm totdat je de Suggesties ziet. Tik op degene die je wilt gebruiken en deze verschijnt in je sms-bericht.

Image
Image

FAQ

    Hoe wijzig ik de taal van mijn Apple Watch-reacties?

    Als u de taal voor een slim antwoord wilt wijzigen, scrolt u omlaag op uw Apple Watch > tikt u op Talen > en kiest u de taal van uw voorkeur. Als je de taal waarnaar je wilt overschakelen op je apparaat niet ziet, controleer dan de taalinstellingen op je iPhone. Selecteer Instellingen > Toetsenbord > Toetsenborden > Nieuw toetsenbord toevoegen

    Hoe pas ik de wijzerplaat van mijn Apple Watch aan?

    Als u uw Apple Watch-gezicht wilt aanpassen, tikt u op uw huidige wijzerplaat en houdt u deze vast > veeg naar links > tik op Nieuw > scrol naar links of rechts om geïnstalleerde wijzerplaten > te bekijken en tik op de optie u wilt gebruiken. Selecteer Bewerken om de informatie aan te passen of speciale functies toe te voegen. U kunt ook de Apple Watch-app op uw iPhone gebruiken om een nieuwe wijzerplaat toe te passen vanaf het tabblad Face Gallery.

Aanbevolen: