Google brengt klok 7.1 uit met meerdere gezichtsstijlen

Google brengt klok 7.1 uit met meerdere gezichtsstijlen
Google brengt klok 7.1 uit met meerdere gezichtsstijlen
Anonim

Google's Material You-smartphone-gebruikersinterface heeft nog een pluim op zijn kop, dankzij een enorme vernieuwing van Google Clock.

Released woensdag voor Android 12 Beta 5-gebruikers, Google Clock 7.1 brengt een hele reeks nieuwe klokwidgets, gezichtsstijlen en transparantie-opties naar smartphones en tablets. Deze nieuwste iteratie brengt vijf klokstijlen, waarbij elke stijl talloze ontwerpaanpassingen mogelijk maakt, volgens 9to5Google.

Image
Image

De analoge klokstijl biedt bijvoorbeeld een volledig scala aan aanpassingsopties, waaronder een geschulpte omtrek, actuele tijdstempels van over de hele wereld en numerieke markeringen die lijken op wat je kunt vinden bij mechanische horloges.

Dit alles kan naar believen worden gemixt en gematcht met een lange vingerdruk, wat zou moeten bijdragen aan het idee dat geen twee Android-telefoons hetzelfde zijn.

Het bedrijf heeft ook een gloednieuwe widget toegevoegd waarmee gebruikers een stopwatch direct op de achtergrond van een telefoon kunnen plaatsen, zodat u niet telkens in een map hoeft te duiken of een app hoeft te openen als u een ronde wilt lopen of stel een kooktimer in.

Versie 7.1 van Google Clock wordt woensdag uitgerold in de Play Store met deze gloednieuwe Material You-widgets, hoewel deze mogelijk nog niet in alle delen van de wereld beschikbaar is.

Het bedrijf zei ook dat Android 12 binnen een paar weken de bèta zal verlaten en de openbare release zal ingaan.

Aanbevolen: