Amazon brengt nieuwe Fire-tablets uit met snellere CPU's en USB-C

Amazon brengt nieuwe Fire-tablets uit met snellere CPU's en USB-C
Amazon brengt nieuwe Fire-tablets uit met snellere CPU's en USB-C
Anonim

Het is een hete minuut geweest sinds Amazon's budgetvriendelijke Fire-lijn van tablets een opfrisbeurt kreeg, maar het wachten is officieel voorbij.

Het bedrijf heeft pre-orders geopend voor de volgende generatie Fire 7-tablets, volgens een officieel persbericht. De nieuwe Fire 7 zit boordevol welkome verbeteringen en komt nog steeds binnen tegen de prijs die eerdere iteraties zo succesvol maakte.

Image
Image

De nieuwe Fire 7 heeft twee keer zoveel RAM als de vorige generatie, wat geweldig is voor multitasking, en beschikt over een quad-coreprocessor die volgens het bedrijf 30 procent sneller is dan de vorige CPU.

De levensduur van de batterij heeft ook een upgrade gekregen, aangezien Amazon zegt dat je nu 10 uur gebruik per lading krijgt. Nog een welkome verbetering? Het bedrijf heeft micro-USB gedumpt ten gunste van USB-C.

De 2MP camera's aan de voor- en achterzijde zullen de wereld niet in vuur en vlam zetten, maar de 720p HD-opnamemogelijkheden zijn solide genoeg voor videogesprekken. Natuurlijk zijn de nieuwe Fire 7-tablets volledig geïntegreerd met Alexa, wat altijd leuk is.

Het bedrijf brengt ook een vernieuwing uit voor hun populaire Fire 7 Kids-editie, met vergelijkbare specificaties als de oudertablet. De kindvriendelijke versie wordt geleverd met een kindveilige behuizing die verkrijgbaar is in meerdere kleuren en een eenjarig Amazon Kids+-abonnement, een streamingplatform voor educatieve inhoud.

Je kunt beide tablets vanaf vandaag voorbestellen, met de nieuwe Fire 7 vanaf $ 60 en de Fire 7 Kids vanaf $ 110. Beide iteraties worden vanaf 29 juni verzonden.

Aanbevolen: