Geef een Apple Music-abonnement cadeau

Inhoudsopgave:

Geef een Apple Music-abonnement cadeau
Geef een Apple Music-abonnement cadeau
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Ga naar de Apple Gift Cards-website en selecteer Buy > Email of Mail.
  • Kies een ontwerp en een cadeaubonbedrag en selecteer vervolgens Toevoegen aan winkelmandje > Checkout.
  • De Apple Gift Card is universeel; gebruik het om inhoud of producten te kopen van een Apple-service of -product, inclusief Apple Music.

Apple-cadeaubonnen kunnen worden ingewisseld om alles te kopen dat onder de Apple-vlag wordt verkocht. Dat omvat materiaal uit de App Store, Apple TV, Apple Music, iTunes, Apple Arcade, de Apple Store-app, Apple.com en de Apple Store. Deze vorm van krediet is een eenvoudig betaal-per-klik-proces. Het tegoed blijft bijna onbeperkt op de rekening van de ontvanger staan totdat het helemaal is opgebruikt.

Koop iemand een Apple-cadeaubon

Geef Apple Music cadeau via de website van Apple. De cadeaubonnen van Apple zijn geschikt voor alles wat via de App Store moet worden betaald, inclusief apps, muziek, boeken, games en gerelateerde digitale abonnementen, evenals producten in de Apple Store.

  1. Ga naar de Apple Gift Cards-website en kies Buy.

    Deze pagina bevat ook een link om het saldo van uw cadeaubon te controleren.

    Image
    Image
  2. Selecteer Email of Mail als de gewenste bezorgmethode.

    Image
    Image
  3. Kies een kaartontwerp en een cadeaubonbedrag.

    Als je E-mail hebt geselecteerd als je bezorgbericht, moet je ook de gegevens van de ontvanger en de afzender invoeren.

    Image
    Image
  4. Optioneel: als u een bericht voor uw ontvanger wilt toevoegen, selecteert u Uw bericht/Toevoegen onder Wil je een persoonlijk bericht toevoegen.

  5. Klik op de Add to Bag knop aan de rechterkant van de cadeaukaartpagina.

    Image
    Image
  6. Kies op de afrekenpagina Check Out om de aankoop af te ronden.

    Image
    Image
  7. Je wordt gevraagd om in te loggen als je een Apple ID hebt. In dat geval worden de kosten voor de aankoop in rekening gebracht op je account. Als u geen Apple ID heeft, kiest u de optie Doorgaan als gast en voert u vervolgens de betalingsinformatie in de daarvoor bestemde velden in.

Apple stuurt een e-mail met je cadeaubon naar het opgegeven e-mailadres. Als je ervoor hebt gekozen om per post te verzenden, wordt de fysieke cadeaubon naar het opgegeven adres verzonden.

Over de Apple Music-service

Apple Music werkt met een maandelijks abonnementsmodel dat vergelijkbaar is met andere premium streaming muziekdiensten. Of je nu naar één album per maand luistert of naar honderden, je moet een vast maandelijks bedrag betalen om toegang te krijgen tot de functies.

Apple Music biedt meer dan 45 miljoen nummers, samengestelde radiostations en afspeellijsten. De cadeaubon kan worden ingewisseld in iTunes, iBooks, de App Store of de Mac App Store, naast het subsidiëren van een Apple Music-abonnement.

Aanbevolen: