Hoe geef je Apple Music (of producten) cadeau

Inhoudsopgave:

Hoe geef je Apple Music (of producten) cadeau
Hoe geef je Apple Music (of producten) cadeau
Anonim

Wat te weten

  • Meest populair: koop een fysieke cadeaubon ($ 15 tot $ 200) bij de iTunes Store of andere winkels.
  • Als u een cadeaubon wilt kopen en verzenden, selecteert u Send Gift in de iTunes Store. Om een specifiek product te verzenden, kiest u een product en selecteert u Dit cadeau doen.
  • Je kunt iedereen een iTunes-tegoed geven, maar ze hebben een gratis Apple ID nodig om het tegoed in te wisselen.

Dit artikel legt uit hoe je een Apple Gift Card koopt en cadeau doet, die kan worden ingewisseld om elk Apple-product te kopen, inclusief producten uit de Apple Store, evenals media van Apple Music, Apple Books, Apple TV of de App Store.

In 2020 heeft Apple al zijn cadeaubonnen voor iTunes, de App Store en de Apple Store samengevoegd onder één kaart: de Apple Gift Card.

Een Apple-cadeaubon kopen en cadeau doen

Volg deze stappen om een Apple Gift Card te kopen en af te leveren, die kan worden gebruikt om muziek of een ander Apple-product te kopen.

  1. Ga naar de Apple Gift Cards-website en kies Buy.

    Image
    Image
  2. Selecteer Email of Mail als de gewenste bezorgmethode.

    Image
    Image
  3. Kies een kaartontwerp en een cadeaubonbedrag.

    Als je Email hebt geselecteerd als je bezorgbericht, voer je de gegevens van de ontvanger en de afzender in.

    Image
    Image
  4. Optioneel: als u een bericht voor uw ontvanger wilt toevoegen, selecteert u Uw bericht/Toevoegen onder Wil je een persoonlijk bericht toevoegen.

  5. Klik op de Add to Bag knop aan de rechterkant van de cadeaukaartpagina.

    Image
    Image
  6. Kies op de afrekenpagina Check Out om de aankoop af te ronden.

    Image
    Image

Je hebt verschillende opties als je iemand krediet wilt geven voor gebruik in de iTunes Store of App Store.

  • Fysieke iTunes-cadeaubonnen: dit is waarschijnlijk de meest populaire manier waarop mensen cadeautegoed kopen in de iTunes Store. Naast het kopen van cadeaubonnen via de online service van Apple, kun je cadeaubonnen kopen bij duizenden winkels in het hele land. De kaarten zijn er in verschillende ontwerpen en zijn vooraf geladen met een vast tegoed, meestal $ 15, $ 25, $ 50, $ 100 of $ 200. Als je echter weinig tijd hebt of de persoon aan wie je de kaart geeft ver weg is, is dit misschien niet de beste methode.
  • iTunes-cadeaubonnen: Selecteer de Send Gift optie in de iTunes Store om een iTunes-cadeaubon te geven. Met deze optie kunt u tegoed kopen en een certificaat afdrukken of het geschenk via e-mail verzenden. Het kiezen van het tegoed dat je koopt is hetzelfde als voor fysieke cadeaubonnen, behalve dat alles via de iTunes Store gaat. U kiest een vooruitbetaald bedrag, variërend van $15 tot $200.
  • Nummers, albums, apps en meer cadeau doen: als je een specifiek item uit de iTunes Store wilt kiezen in plaats van tegoed te geven, is deze methode iets voor jou. Als je iemand kent die van een bepaalde artiest houdt, stuur hem dan een persoonlijk cadeau. Deze functie is niet beperkt tot nummers en albums. Er zijn allerlei andere iTunes Store-cadeaus die u kunt verzenden, waaronder apps, films en tv-programma's. Je kunt ook op maat gemaakte afspeellijsten samenstellen en cadeau doen. Als u een specifiek product wilt verzenden, bekijkt u het in de iTunes Store. Selecteer Geef dit in het vervolgkeuzemenu naast de Koop-knop. Er wordt een kort formulier weergegeven waar u een certificaat kunt afdrukken om het persoonlijk te presenteren of het geschenk naar de ontvanger kunt e-mailen.

Heeft de ontvanger een iTunes-account nodig?

Hoewel het voor de ontvanger handiger is om een iTunes-account te hebben, kun je iedereen iTunes-tegoed geven, ongeacht of ze de online winkel van Apple gebruiken. Om het cadeau in te wisselen en digitale producten te kopen, heeft de ontvanger echter een gratis Apple ID nodig. Het is de ontvanger die de Apple ID aanvraagt, wat de referentie is die nodig is om in te loggen op de iTunes-website en het tegoed in te wisselen.

Aanbevolen: