Google TV om volglijsten en gepersonaliseerde profielen toe te voegen

Google TV om volglijsten en gepersonaliseerde profielen toe te voegen
Google TV om volglijsten en gepersonaliseerde profielen toe te voegen
Anonim

Google TV voegt binnenkort de mogelijkheid toe voor gebruikers om gepersonaliseerde profielen te maken, inclusief afzonderlijke volglijsten, aanbevelingen en meer.

Kijkers die afhankelijk zijn van Google TV kunnen binnenkort gebruikmaken van gepersonaliseerde kijklijsten, aanbevelingen en persoonlijke profielen, aldus The Verge. Voorheen liet Google TV gebruikers inloggen op meerdere Google-accounts, maar nog steeds werden alle suggesties, volglijstfuncties en Google Assistent-functies op het hoofdaccount gebaseerd.

Image
Image

Google kondigde oorspronkelijk begin oktober gepersonaliseerde profielen aan. Nu heeft Google echter aan The Verge verteld dat Profielen volgende maand zullen worden uitgerold naar Chromecast met Google TV en tv's van TCL en Sony met ingebouwde Google TV.

Google zei ook dat het zou toestaan dat apps en inloggegevens in verschillende profielen worden gebruikt om het voor gebruikers gemakkelijker te maken om toegang te krijgen tot dingen. Daarnaast zal Google kaarten gaan aanbieden in ambient-modus waar je een blik op kunt werpen om gepersonaliseerde suggesties en resultaten te zien.

De updates bieden de mogelijkheid om informatie zoals nieuws, weer, sportstatistieken, podcasts en andere informatie voor jou ontworpen te hebben. Snelkoppelingen voor podcasts, foto's en muziek zijn ook beschikbaar op het scherm, zodat u gemakkelijk toegang krijgt tot de apps die voor u het belangrijkst zijn.

Image
Image

Google heeft niet precies gezegd wanneer de update volgende maand zal arriveren, maar gebruikers hebben in ieder geval iets om naar uit te kijken met de toekomst van Google TV.

Aanbevolen: