Dump je smartphone voor de Apple Watch Series 7

Inhoudsopgave:

Dump je smartphone voor de Apple Watch Series 7
Dump je smartphone voor de Apple Watch Series 7
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Het grotere scherm van de nieuwe Apple Watch Series 7 betekent dat het mogelijk je telefoon kan vervangen.
  • De Series 7 heeft nu een QWERTY-toetsenbord waarop kan worden getikt of geveegd met QuickPath, zodat gebruikers met een vinger kunnen schuiven om te typen.
  • Het weggooien van je telefoon kan zelfs je relaties verbeteren, zeggen experts.
Image
Image

Het is tijd om je iPhone achter te laten en de nieuwe Apple Watch Series 7 om te doen.

Apple heeft zijn wearable al lang gepositioneerd als een iPhone-accessoire, maar het grotere scherm en de nieuwe mogelijkheden van de Series 7 maken het een waardige concurrent als tijdelijke telefoonvervanging. Als je je telefoon weggooit, heb je minder afleiding en lichtere zakken. Er kunnen zelfs veiligheidsvoordelen zijn als je niet in de verleiding komt om constant naar je telefoon te kijken.

"Afleiding van mobiele telefoons is een probleem sinds de komst van smartphones", vertelde tech-expert Daniel Levine aan Lifewire in een e-mailinterview. "In steden als New York zijn ze agenten van chaos geworden, omdat hersenloze gebruikers routinematig stoppen midden op drukke trottoirs. Dat is natuurlijk niet zo gevaarlijk als een drukke weg oversteken zonder beide kanten op te kijken."

Beter dan ooit

Een van de grootste hindernissen voor een grotere bruikbaarheid met de Apple Watch is de beperkte schermruimte. Zelfs met Siri om te helpen als stemassistent, heeft de Watch een display dat te klein is om op te typen en een beperkte hoeveelheid informatie geeft.

De nieuwe Series 7 biedt meer onroerend goed om mee te werken dan eerdere modellen. Twee van de belangrijkste veranderingen met de Apple Watch 7 zijn een iets grotere behuizing van 45 en 41 mm en een groter scherm. Het is 20% groter dan Series 4-6/SE en 50% groter dan het Series 3-scherm. Het nieuwe scherm is ook helderder.

Het grotere scherm betekent dat je meer informatie tegelijk kunt zien op de Series 7, wat een nieuwe reeks mogelijkheden opent voor hoe je met het apparaat kunt communiceren. Momenteel gebruik ik mijn Apple Watch Series 6 gewoon als een manier om herinneringen te krijgen, omdat het kijken naar afbeeldingen en tekst pijnlijk moeilijk is voor ouder wordende ogen.

Met meer schermruimte is het praktisch om nieuwsartikelen over de Series 7 te lezen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Hoe zit het met korte verhalen die automatisch naar je horloge worden gedownload?

Nog revolutionairder zouden de nieuwe invoermethoden kunnen zijn die mogelijk worden gemaakt door het grotere scherm. De Series 7 heeft nu een QWERTY-toetsenbord waarop kan worden getikt of geveegd met QuickPath, zodat gebruikers met een vinger kunnen schuiven om te typen. Apple zegt dat het toetsenbord machine learning op het apparaat gebruikt om het volgende woord te achterhalen op basis van de context, waardoor tekstinvoer eenvoudiger en sneller wordt.

Minder afleiding

Hoewel de nieuwe Series 7 meer biedt, is het belangrijkste voordeel dat u minder krijgt. Als je je smartphone weggooit, al is het maar tijdelijk, zul je er misschien versteld van staan hoeveel vrediger het leven is zonder.

Ik bezit de LTE-versie van de Apple Watch Series 6, en het is een bevrijdend gevoel te weten dat ik mijn telefoon thuis kan laten en toch essentiële informatie kan krijgen.

Image
Image

Moderne smartphones zijn wonderen van miniaturisatie geworden, met zoveel mogelijkheden dat ze praktisch laptops en pc's kunnen vervangen. Daarentegen doet de Apple Watch een paar dingen goed, die het verschil kunnen maken. De nieuwe Series 7 is een keerpunt dat ons kan bevrijden van de tirannie van smartphones.

Social media-apps op smartphones verscheuren relaties. Deze afleiding zou minder een probleem kunnen zijn als je je horloge gebruikt in plaats van je telefoon.

"Het is een gevecht om je aandacht", vertelde relatie-expert Deon Black aan Lifewire in een e-mailinterview. "Aan de ene kant is er je partner, van wie je houdt."

"Aan de andere kant is er een miljardenbedrijf met een leger van ingenieurs die dagelijks uren besteden en worden betaald om manieren te vinden om je gedrag te manipuleren door dopamine vrij te geven (in de vorm van goedkeuring op sociale media [likes], schattige GIF's [nieuwigheid] en meer) op precies het juiste moment om verslaving te creëren en je op dat scherm te laten blijven. Je houdt van je partner, maar de telefoon wint soms."

Helaas heb je nog steeds een iPhone nodig om de Series 7 te installeren. Maar de dag komt dichterbij dat het meeste van ons computergebruik om onze pols kan plaatsvinden.

Aanbevolen: