Heeft Fitbit een abonnement nodig?

Inhoudsopgave:

Heeft Fitbit een abonnement nodig?
Heeft Fitbit een abonnement nodig?
Anonim

Wat te weten

  • De Fitbit-app is gratis te gebruiken, maar Fitbit Premium voegt extra functies toe aan de tracker.
  • Je kunt Fitbit Premium maandelijks of per jaar betalen.
  • Fitbit-apparaten hebben geen constante gegevensverbinding nodig om te werken, maar het is handig als je regelmatig moet inchecken.

Dit artikel leert je of het bezitten van een Fitbit een abonnement vereist. Het geeft ook een overzicht van de voordelen van een abonnement op Fitbit Premium en wat er bij de service komt kijken.

Hoe de Fitbit-app te gebruiken

Het opzetten van een Fitbit en het gebruik van de app is bijna identiek, ongeacht welke Fitbit je bezit. Hier leest u hoe u het instelt voordat u zich verdiept in de gratis en betaalde functies die erdoor beschikbaar zijn.

  1. Laad je Fitbit-apparaat op.
  2. Download de Fitbit-app uit de Google Play Store of App Store.
  3. Open de app en log in als je al een Fitbit-account hebt, of tik op Join Fitbit om je account aan te maken.
  4. Nieuwe gebruikers moeten kiezen welk apparaat ze willen instellen voordat ze een account aanmaken. Als je al een account hebt, tik je op je Account-pictogram in de linkerbovenhoek van het app-dashboard en tik je vervolgens op Een apparaat instellen onder Apparaten.
  5. Wacht tot de Fitbit-app het apparaat detecteert en voer vervolgens de pincode in die erop wordt weergegeven om de twee apparaten te koppelen.

  6. Zodra het koppelen is gelukt, kun je de app gebruiken om je stappen, calorieën en meer bij te houden.
  7. Om Fitbit Premium toe te voegen, tik je op je accountprofiel.
  8. Tik op Fitbit Premium.

    Image
    Image
  9. Tik op Aanmelden voor Fitbit Premium.

    Als je onlangs het Fitbit-apparaat hebt gekocht, wordt er vaak een Fitbit Premium-proefversie bijgeleverd. Zoek het op in de app.

Is de Fitbit-app gratis?

De basis Fitbit-app is volledig gratis te gebruiken. Om er echter volledig van te profiteren, moet u zich mogelijk abonneren op Fitbit Premium. Hier is een blik op de verschillen tussen de twee diensten.

  • De Fitbit-app is volledig gratis voor het volgen van basisgezondheid en fitness. Je Fitbit houdt gratis essentiële statistieken bij, zoals je gewicht, activiteitsniveau, slaappatroon en voedingspatroon intake voordat u eenvoudig inzicht krijgt in uw prestaties.
  • Fitbit Premium biedt meer geavanceerd inzicht. Fitbit Premium biedt je premium uitdagingen om je te motiveren, samen met details over je hartslag, hartslag in rust, SpO2-niveaus en huid temperatuurvarianten.
  • Beide lidmaatschappen bieden trainingen. Zowel de gratis Fitbit-app als Fitbit Premium bevatten introductieprogramma's, oefeningen en mindfulness-sessies.
  • De complete verzameling trainingen is exclusief voor Fitbit Premium. Om toegang te krijgen tot meer dan 200 activiteiten en 100 mindfulness-sessies, moet je je abonneren op Fitbit Premium.

Is er een maandelijkse vergoeding voor het gebruik van Fitbit?

Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van de basis Fitbit-app. Het Fitbit Premium-lidmaatschap kost $ 9,99 per maand of $ 79,99 voor een jaarabonnement.

Wanneer je een nieuwe Fitbit koopt, wordt het apparaat vaak geleverd met een promotionele gratis periode voor Fitbit Premium. De gratis proefperiode kan variëren van 3 maanden tot 12 maanden, afhankelijk van de huidige aanbieding voor het apparaat dat u hebt gekocht.

Bottom Line

Ja en nee. Je Fitbit heeft niet altijd een data-abonnement nodig, maar het is essentieel om de Fitbit-servers regelmatig bij te werken over je activiteiten. Om de volledige functionaliteit van het apparaat te krijgen, moet u af en toe verbonden zijn via Wi-Fi of een mobiele verbinding om uw prestaties bij te houden.

Kan ik mijn Fitbit gebruiken zonder de app?

Je moet je Fitbit-tracker activeren met de app wanneer je hem voor het eerst krijgt; anders kun je het niet gebruiken.

Als je je eenmaal hebt aangemeld voor een account, hoef je het niet te synchroniseren om je stappentotaal te bekijken. Je kunt in plaats daarvan elke dag op het scherm van het Fitbit-apparaat controleren. U kunt echter niet alleen naar de records van de vorige dag kijken of trends in ontwikkeling zien via het Fitbit-apparaat.

Je Fitbit hoeft niet altijd in de buurt van je smartphone te zijn, maar het is handig om regelmatig in te checken en te synchroniseren, zodat je de voortgang in het verleden kunt bekijken en een volledig inzicht krijgt in je prestaties in plaats van te vertrouwen alleen op het scherm van de Fitbit.

FAQ

    Hoe annuleer je Fitbit Premium?

    Selecteer in de Fitbit-app het tabblad Vandaag, tik op Accountinstellingen en vervolgens Abonnementen beherenSelecteer je Fitbit Premium abonnement en tik vervolgens op Abonnement opzeggen Als je abonnement niet actief is, zie je de optie om annuleren.

    Hoe annuleer je de gratis proefperiode van Fitbit Premium?

    Volg de bovenstaande stappen om zowel de gratis proefperiode als een regulier abonnement te annuleren. Zolang u de gratis proefperiode annuleert voordat deze wordt verlengd, worden er geen kosten in rekening gebracht. Bovendien duurt de gratis proefperiode van Fitbit Premium drie maanden, dus er is meer dan genoeg tijd om een idee te krijgen van de service voordat je je abonneert.

Aanbevolen: