Apple opent eerste Amerikaanse Developer Academy in Detroit

Apple opent eerste Amerikaanse Developer Academy in Detroit
Apple opent eerste Amerikaanse Developer Academy in Detroit
Anonim

In samenwerking met Michigan State University (MSU) opent Apple zijn eerste American Developer Academy in de stad Detroit om middelen en onderwijs te bieden aan de lokale gemeenschap.

Apple zei dat de academie lessen zal geven over codering, productontwerp, projectbeheer en meer. Het zal ook de nadruk leggen op inclusiviteit, aangezien het deel uitmaakt van het Racial Equity and Justice Initiative van het bedrijf, dat systemisch racisme wil aanpakken en kansen in het hele land wil vergroten.

Image
Image

De eerste klas bestaat uit 100 studenten, in leeftijd variërend van 18 tot 60. Elke student krijgt 10 maanden training in app-ontwikkeling en ondernemerschap, en inschrijving is gratis. Er is geen eerdere codeerervaring vereist, hoewel studenten wel 18 jaar of ouder moeten zijn.

Het curriculum van de school streeft ernaar afgestudeerden een breed scala aan vaardigheden te bieden om banen te vinden of te creëren binnen de sector van slimme apparaten. Apple stelt dat zijn iOS-economie meer dan 2,1 miljoen banen in de Verenigde Staten ondersteunt en blijft groeien.

Image
Image

Volgens een pagina op de MSU-website zijn de inschrijvingen voor de klas van dit jaar gesloten. Studenten zullen volgend voorjaar moeten controleren op openingen in de klas 2022-2023.

Apple's Developer Academies bevinden zich over de hele wereld, met vestigingen in Brazilië, Indonesië en Italië. De volgende vestiging wordt volgend jaar in Zuid-Korea geopend aan de Pohang University of Science and Technology. Het is op dit moment niet bekend of Apple plannen heeft om extra sites in de VS te openen.

Aanbevolen: