Meta opent eerste winkel op Reality Labs Campus

Meta opent eerste winkel op Reality Labs Campus
Meta opent eerste winkel op Reality Labs Campus
Anonim

Meta opent zijn eerste fysieke winkel op 9 mei op de Reality Labs-campus in Burlingame, Californië.

Vergelijkbaar met Apple Stores, stelt de Meta Store mensen in staat om de VR-gadgets van de techgigant uit te proberen via interactieve demo's. Je kunt videogesprekken voeren op de Portal-videotelefoon, een game spelen met de Quest 2 voor een groot scherm of Ray-Ban Stories kopen.

Image
Image

De Meta Store wordt opgedeeld in demoruimtes. Porta altelefoons komen op verschillende eilanden te staan waar mensen kunnen bellen met de hulp van een winkelmedewerker. Op het gigantische Quest 2-scherm kunnen klanten vier verschillende games uitproberen: Beat Saber, GOLF+, Real VR Fishing en Supernatural, en vervolgens hun gameplay-ervaring online delen. Je kunt ook de verschillende stijlen van de Ray-Ban Stories uitproberen, een slimme bril die video's kan opnemen en kan bellen.

Hoewel je de Quest 2 en zijn accessoires en de Portal-telefoon kunt kopen, blijven de Ray-Ban Stories alleen online verkrijgbaar, maar je kunt een paar bestellen in de Meta Store. Om dingen gemakkelijker te maken. Meta heeft een nieuw tabblad Winkel op haar website.

Image
Image

Dat gezegd hebbende, de winkel is vrij beperkt bereikbaar. Om te beginnen bevindt de Meta Store zich niet in een grote metropool en is deze alleen van maandag tot en met vrijdag geopend van 11.00 tot 18.00 uur.

Hoofd van Meta Store Martin Gillard blijft positief en zegt dat ze deze ervaring zullen gebruiken om Meta's "toekomstige retailstrategie" te verfijnen.

Aanbevolen: