Beyerdynamic's nieuwe hoofdtelefoon is fantastisch

Inhoudsopgave:

Beyerdynamic's nieuwe hoofdtelefoon is fantastisch
Beyerdynamic's nieuwe hoofdtelefoon is fantastisch
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Beyerdynamic heeft twee nieuwe koptelefoons onthuld, de DT 700 Pro X en de DT 900 Pro X.
  • Beide leveren een fantastische geluidskwaliteit en voldoen aan verschillende behoeften, afhankelijk van de stijl van de hoofdtelefoon die u verkiest.
  • Hoewel ik dol ben op het natuurlijke geluid van de DT 900 Pro X, levert het gesloten ontwerp van de DT 700 Pro X heerlijk harde audio zonder dat je een versterker nodig hebt zoals sommige andere professionele sets.
Image
Image

De nieuwste hoofdtelefoon van Beyerdynamic levert uitzonderlijke kwaliteit zonder dat gebruikers dure versterkers of audioapparatuur hoeven te bezitten, en ik ben al bezig met het plannen van mijn volgende hoofdtelefoonaankoop.

Ik ben al zo lang als ik me kan herinneren verliefd op de Sennheiser-koptelefoon. En ondanks het proberen van talloze andere sets, merkte ik dat ik altijd terugkeerde naar mijn beproefde en vertrouwde HD 280 Pro.

Ik heb echter goede dingen gehoord over de koptelefoonsets van Beyerdynamic, maar schrok altijd terug omdat experimenteren met nieuwe koptelefoons vaak tot spijt van de koper kan leiden, vooral als de nieuwe set die je koopt niet zo comfortabel is als degene die je bent al gewend.

Maar nu ik de DT 900 Pro X en DT 700 Pro X heb uitgeprobeerd, lijkt het erop dat mijn HD 280 Pro's even wat stof gaan verzamelen.

Zelfs als je geen muziek of andere media maakt waarvoor ze nodig zijn, kan een professionele hoofdtelefoon veel opleveren voor het leveren van geweldige geluidskwaliteit.

Houd het licht

Een van de meest indrukwekkende dingen van de DT 900 Pro X en DT 700 Pro X is het algehele gevoel van de koptelefoon wanneer je hem draagt. Hoewel ze een stuk zwaarder zijn dan mijn HD 280 Pro's, zorgen de stoffen oorschelpen voor een licht gevoel op je oren, waardoor je ze urenlang kunt dragen zonder pijn of ongemak.

De verwijderbare mini-XLR tot 3,5 mm-kabels zijn dik, maar hebben ook niet het gevoel dat ze veel extra gewicht aan het ontwerp toevoegen. Waar veel hoofdtelefoons je doen omgaan met de lengte die je krijgt, kun je kiezen tussen een kabel van 1,8 meter of 3 meter, zodat je de koptelefoon gemakkelijk in je opstelling kunt passen, hoe groot of klein deze ook is.

Elke set wordt ook geleverd met een 3,5 mm naar 1/4 adapter, zodat u deze eenvoudig kunt aansluiten op mixers en andere audioapparatuur voor professionele monitoring.

De sets die ik ontving, bevatten geen kabels met een 3,5 mm-aansluiting, maar omdat ik gewend ben om dergelijke koptelefoons te gebruiken, kon ik alles gemakkelijk aansluiten met een 1/4 naar 3,5 mm-adapter en stekker het rechtstreeks in een verscheidenheid aan apparaten. Je krijgt ook een draagtas bij elke set, die uitstekend geschikt is voor opbergen en reizen.

Image
Image

De hemel op de oren

Het maakt natuurlijk niet uit hoe comfortabel een koptelefoon is als de geluidskwaliteit niet in orde is. Gelukkig is dat hier niet het geval, aangezien Beyerdynamic twee koptelefoons heeft geleverd met blikken van uitzonderlijke kwaliteit.

De nieuwe STELLAR.45-stuurprogramma's klinken geweldig, of je nu luistert vanaf je computer, een mobiele telefoon of zelfs de Nintendo Switch. Ik heb een hele reeks tests met beide paren gedaan en was meer dan tevreden met de resultaten van elk.

Het ontwerp met open achterkant van de DT 900 Pro X levert een geweldig natuurlijk geluid, maar tijdens mijn tests werd ik meer aangetrokken door het heerlijk harde geluid van de DT 700 Pro X.

Ik heb altijd van hoofdtelefoons met gesloten achterkant gehouden, en de DT 700 Pro X vormt geen uitzondering op die regel. Muziek en andere media zijn dreunend met bas, en het meer onder druk staande gevoel van de cups rond mijn oor zorgt voor een goed gevoelde geluidservaring zonder dat iets ooit een niveau van vervorming bereikt.

Aangezien dit een professionele hoofdtelefoon is, zullen ze natuurlijk niet dezelfde geluidsstijl bieden als je zou verwachten van meer consumentgerichte hoofdtelefoons zoals die van Bose of andere fabrikanten.

Image
Image

Waar Bose en anderen gaan voor meer bas en dreun, richten de hoofdtelefoons van Beyedynamic zich meer op het leveren van het authentieke geluid van de audio waarnaar je luistert.

Natuurlijk, de bas is er, en het klinkt goed, maar afhankelijk van de koptelefoon die je gebruikt, zullen die geluiden een beetje anders overkomen. Dit is geen slechte zaak.

Ik ben de afgelopen jaren gewend geraakt aan het gebruik van dit soort hoofdtelefoons. Zelfs als je geen muziek of andere media maakt waarvoor ze nodig zijn, kan een professionele hoofdtelefoon veel opleveren voor het leveren van geweldige audiokwaliteit.

Als je op zoek bent naar een nieuwe hoofdtelefoon en je wilt een hoofdtelefoon van professioneel niveau proberen, dan zijn de nieuwe DT 900 Pro X en DT 700 Pro X van Beyerdynamic beide geweldige keuzes.

Aanbevolen: