De nieuwe oordopjes van Beyerdynamic zijn goed, niet geweldig

Inhoudsopgave:

De nieuwe oordopjes van Beyerdynamic zijn goed, niet geweldig
De nieuwe oordopjes van Beyerdynamic zijn goed, niet geweldig
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Beyerdynamic heeft de nieuwste generatie Blue Byrd-oordopjes uitgebracht.
  • De nieuwe oordopjes combineren de bewezen geluidskwaliteit van Beyerdynamic met andere handige functies zoals ondersteuning voor Qualcomm aptX Adaptive audio.
  • Beyerdynamic zei dat de oordopjes zijn ontworpen om flexibel te zijn en te voldoen aan je audiobehoeften tijdens gamen, werken, studeren en meer.

Image
Image

De nieuwste generatie Blue Byrd-oordopjes van Beyerdynamic blijft de kenmerkende geluidskwaliteit van het bedrijf leveren bij het luisteren naar muziek, telefoneren of iets anders doen waarvoor een goed paar oordopjes nodig is.

Beyerdynamic heeft donderdag zijn nieuwste set oordopjes onthuld en laat zien wat het bedrijf zijn meest flexibele paar tot nu toe noemt. Ontworpen om aan al uw dagelijkse audiobehoeften te voldoen, is de Blue Byrd een fantastische set oordopjes die Beyerdynamic belooft een fantastische luisterervaring te bieden, of u nu telefoneert of naar uw favoriete muziek luistert.

Ik heb een paar dagen gehad om de nieuwe Blue Byrd uit te testen, en ik ben blij te kunnen zeggen dat de eersteklas audiokwaliteit van Beyerdynamic blijft vermengen met toegankelijke bedieningselementen en opties voor geluidspersonalisatie, maar het voelt nooit echt goed -brekend.

Ultieme flexibiliteit

In veel gevallen is het niet eenvoudig om een geweldige koptelefoon of oordopjes te vinden die aan al je dagelijkse behoeften kan voldoen. Sommige zijn meestal ontworpen om aan de telefoon te praten, terwijl andere te zwaar in de bas leunen, waardoor muziek moeilijk is om naar te luisteren. Met de tweede generatie Blue Byrd lijkt Beyerdynamic echter de goede plek te hebben bereikt.

In de kern is de tweede generatie van Beyerdynamic's Blue Byrd een solide koop.

Muziek klinkt geweldig tijdens het jammen op zwaardere rocknummers, maar je verliest ook geen van de effecten van langzamere, meer akoestische nummers. Elk type muziek dat ik naar de Blue Byrd gooide klonk goed. De bas was gebalanceerd en voelde nooit overladen zoals bij sommige oordopjes. Mijn enige klacht hier is dat ik nooit hetzelfde niveau van oomph heb gevoeld bij het luisteren naar hardere nummers die ik zou doen op andere oordopjes zoals mijn Nothing-oor (1)s.

De Blue Byrd, die verdergaat met muziek, biedt een zeer uitgebalanceerd audioniveau voor telefoneren. Ik heb het getest in Discord-spraakchats, maar ook bij gewone telefoongesprekken. Beide keren leverde het een solide luisterervaring op die het praten met vrienden en familie duidelijk en gemakkelijk maakte. De microfoon is niet de beste in de branche, maar ik moet ook nog een paar oordopjes zoals deze gebruiken die echt de kwaliteit van de microfoon leveren die ik zou willen, dus het is niet per se een dealbreaker.

Image
Image

Als je een hardloper bent of graag een solide paar oordopjes hebt om te dragen tijdens het sporten, kan de Blue Byrd werken, hoewel het belangrijk is op te merken dat ze niet noodzakelijkerwijs zijn ontworpen voor sportgebruik. Tijdens een test ontdekte ik dat de draden ervoor zorgden dat mijn nek zweterig aanvoelde, en ze bleven vaak aan de achterkant van mijn nek plakken tijdens externe activiteiten.

Niets beheersen

Misschien is de grootste zwakte van de Blue Byrd de poging van Beyerdynamic om hem in elke niche te laten passen. Natuurlijk is het fijn dat de Blue Byrd zo flexibel is als hij is, en de mogelijkheid om je geluidsprofiel te personaliseren is een welkome functie. Maar omdat het zo hard is gericht op het leveren van goede prestaties op al deze gebieden, lijkt het nooit een van hen onder de knie te krijgen.

Muziek luisteren is prima, maar het is niet geweldig, niet zoals bij andere koptelefoons. De gesprekskwaliteit is ook duidelijk, maar niet met dezelfde helderheid die andere oordopjes bieden. Gezien de vraagprijs - de Blue Byrd wordt verkocht voor $ 129 USD - is het moeilijk om deze aan te bevelen aan gebruikers die misschien op zoek zijn naar iets dat het beste werkt voor een bepaald gebied. De balans is mooi, maar het is zo uitgebalanceerd dat niets aan hen echt opv alt tijdens het gebruik.

Image
Image

Toch is dit geen slecht paar oordopjes, op voorwaarde dat je het goed vindt dat je gewoon overal goed in bent. Het ondersteunt ook Qualcomm's aptX Adaptive audio, die we de laatste tijd in veel nieuwe telefoons zien verschijnen. Dit betekent dat je dezelfde prestaties krijgt van deze draadloze oordopjes als van een bekabelde set, inclusief een lagere latentie, een adaptieve bitsnelheid en ondersteuning voor audio met hoge resolutie via Bluetooth-verbindingen.

In de kern is de tweede generatie van Beyerdynamic's Blue Byrd een solide koop. Pak ze gewoon niet op in de verwachting dat ze op een bepaald gebied uitblinken, en je zult meer dan tevreden zijn met het nieuwste aanbod van het bedrijf.

Aanbevolen: