Beyerdynamic onthult nieuwe Pro-serie hoofdtelefoon

Beyerdynamic onthult nieuwe Pro-serie hoofdtelefoon
Beyerdynamic onthult nieuwe Pro-serie hoofdtelefoon
Anonim

Beyerdynamic werkt zijn Pro-hoofdtelefoons bij met de nieuwe DR 700 Pro X en de DT 900 Pro X.

De twee nieuwe hoofdtelefoons, die donderdag werden onthuld, lijken een kwaliteitsontwerp te bieden en het comfort en de audiokwaliteit uit te bouwen waarvan Beyerdynamic zegt dat het in het verleden bekend is geworden. Compleet met een nieuwe STELLAR.45-driver, bieden beide Pro X-koptelefoonsets een mooie upgrade voor gebruikers die hun audio efficiënter willen controleren.

Image
Image

Beyerdynamic zegt dat de DT 700 Pro X-hoofdtelefoon een gesloten ervaring biedt, ontworpen om te worden gebruikt voor productie in de thuisstudio of wanneer je onderweg bent met een laptop, tablet of smartphone.

Het ontwerp met gesloten achterkant zorgt ervoor dat er geen lucht door de oorschelpen gaat. Dit leidt op zijn beurt tot een meer geïsoleerd geluid, waar sommige gebruikers de voorkeur aan hebben gegeven, vooral bij het kijken naar films of het spelen van videogames.

De DT 900 Pro X biedt een vergelijkbare audiokwaliteit en biedt gebruikers de mogelijkheid van een open-back-ontwerp, dat in wezen meer audio van de buitenwereld binnenlaat.

Hoofdtelefoons met open achterkant worden meestal gebruikt voor professionele monitoring, omdat ze een natuurlijker geluid leveren door lucht door de oorschelpen te laten gaan.

Image
Image

De nieuwe hoofdtelefoon heeft ook vervangbare onderdelen en Beyerdynamic zegt dat bijna elk onderdeel van de set indien nodig kan worden vervangen. Beide sets zijn vanaf donderdag verkrijgbaar. De DT 900 Pro X en DT 700 Pro X zijn beide te koop voor $ 299.

Beyerdynamic onthulde ook twee nieuwe, op de maker gerichte microfoons, de M 70 Pro X en M 90 Pro X, die nu ook verkrijgbaar zijn.

Aanbevolen: