Sennheiser's nieuwe hoofdtelefoon heeft geen knoppen - hier is waarom

Sennheiser's nieuwe hoofdtelefoon heeft geen knoppen - hier is waarom
Sennheiser's nieuwe hoofdtelefoon heeft geen knoppen - hier is waarom
Anonim

Draadloze hoofdtelefoons hebben een lange weg afgelegd, dankzij high-end aanbiedingen zoals Apple's AirPods Max, de Bose SoundLink-serie en Sennheiser's Momentum-serie.

Sennheiser houdt de trend ook gaande. Het bedrijf heeft zojuist de Momentum 4, ultra-premium, draadloze over-the-ear-koptelefoon boordevol functies onthuld, boordevol interessante technologie, inclusief oorschelpen uitgerust met touchpads.

Image
Image

Ja, je leest het goed. Momentum 4-dragers kunnen het volume aanpassen, nummers wijzigen en instellingen aanpassen met tik- en veegbewegingen. In feite zijn er nergens knoppen op deze hoofdtelefoon, afgezien van een combo-aan/uit/Bluetooth-koppelingsknop.

Een ander opvallend kenmerk is de indrukwekkende batterij. Sennheiser belooft 60 uur gebruik per oplaadbeurt, vergeleken met 17 uur voor de vorige iteratie en 20 uur voor de AirPods Max. Ze maken ook snel opladen mogelijk. Het bedrijf zegt dat je zes uur gebruik kunt ontgrendelen binnen slechts tien minuten nadat de Momentum 4 op een stopcontact is aangesloten.

Image
Image

Andere verbeteringen zijn onder meer een ingebouwde equalizer voor snelle audio-aanpassingen, een 42 mm-transducer voor meer natuurgetrouwheid en adaptieve ruisonderdrukking, een stap hoger dan de standaard actieve ruisonderdrukkingstechnologie.

Het ontwerp kreeg ook een volledige herziening om het comfort tijdens het gebruik te verhogen, met meer vulling op de hoofdband, schuine articulatie om ervoor te zorgen dat ze goed blijven zitten en gewatteerd synthetisch leer op elke oorschelp.

De Momentum 4-hoofdtelefoon is verkrijgbaar in zwart of wit voor $ 350. Voorverkoop is nu beschikbaar en Sennheiser zal de hoofdtelefoon op 23 augustus verzenden.

Aanbevolen: