De Apple Watch Series 7 ziet eruit als een must-upgrade

Inhoudsopgave:

De Apple Watch Series 7 ziet eruit als een must-upgrade
De Apple Watch Series 7 ziet eruit als een must-upgrade
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • De Apple Watch Series 7 gaat morgen in pre-order en ik kan niet wachten om er een te bemachtigen.
  • Het scherm van de Apple Watch Series 7 heeft dunnere randen die slechts 1,7 mm-40% kleiner zijn dan die van Series 6.
  • Ik ben sceptisch over het nieuwe QWERTY-toetsenbord van de 7, waarop kan worden getikt of geveegd.
Image
Image

Het grotere scherm van de nieuwe Apple Watch Series 7 zag er een paar jaar geleden misschien belachelijk groot uit, maar nu sta ik te popelen om er een te kopen.

De Series 7 is beschikbaar voor pre-order vrijdag en heeft 20% meer schermruimte en een 70% helderder scherm. Het grotere scherm zorgt ervoor dat meer informatie tegelijkertijd kan worden weergegeven, en je kunt er zelfs op typen, hoewel onhandig. Het begint bij $ 399.

Mijn Apple Watch Series 6 werkt nog steeds goed, maar is het slachtoffer van zijn succes. De Series 6 is zo'n integraal onderdeel van mijn dagelijks leven geworden dat ik meer van zijn prachtige display wil.

Bigger and Badder

Waar ik het meest naar uitkijk aan de Series 7 is de nieuwe look. Sinds het voor het eerst werd uitgebracht, ben ik een Apple Watch-eigenaar en hoewel ik dol ben op wat ze kunnen doen, is het altijd een saai ontwerp geweest.

De wijzigingen in de zaak die Apple heeft aangebracht met zijn nieuwste release zijn subtiel maar significant. Het scherm van de Apple Watch Series 7 heeft dunnere randen die slechts 1,7 mm-40% kleiner zijn dan die van Series 6. Op de een of andere manier slaagde Apple erin meer dingen in minder ruimte te proppen, en het is verkrijgbaar in de maten 41 mm en 45 mm.

De Series 7 is ook verkrijgbaar in nieuwe kleuren, waardoor ik wil upgraden van mijn zwarte basismodel. Ik heb de groene op het oog, maar de 7 wordt ook aangeboden in een nieuw blauw en (PRODUCT)ROOD. Natuurlijk gooit Apple ook nieuwe Apple Watch-bandontwerpen weg als een hoop confetti.

Voordat ik de Series 6 kocht, spotte ik met de noodzaak van een Always-On-display, omdat ik eraan gewend was geraakt om het zonder te doen op mijn Apple Watch Series 3. Maar ik kijk nu constant naar mijn Apple Watch om controleer de tijd en ik kijk uit naar het helderdere scherm op de Series 7.

Ik kan niet wachten om de nieuwe gebruikersinterface uit te proberen die is geoptimaliseerd om te profiteren van de vorm en grootte van het grotere scherm. De 7 biedt ook twee grotere lettergroottes.

Apple beweert dat de Series 7 de "meest duurzame" Apple Watch is met een opnieuw ontworpen kristal aan de voorkant. Ik heb mijn Apple Watches echter over de hele wereld op rotsen geslagen en ze hebben nog nooit een barst opgelopen.

Vinger typen?

Het grotere scherm van de Series 7 zal een balsem zijn voor mijn ouder wordende ogen, maar Apple probeert meer bruikbaarheid toe te voegen aan wat nog steeds een relatief klein scherm is. Met watchOS 8 zijn meer prominente menutitels en knoppen in apps zoals Stopwatch, Activiteit en Alarmen ontworpen om de interactie met het scherm eenvoudiger te maken.

Image
Image

Ik ben sceptisch over het nieuwe QWERTY-toetsenbord van de 7, waarop kan worden getikt of geveegd met QuickPath, zodat gebruikers met een vinger kunnen schuiven om te typen. Apple beweert dat het toetsenbord machine learning op het apparaat gebruikt om te anticiperen op het volgende woord op basis van de context, waardoor tekstinvoer eenvoudiger en sneller wordt.

Ik kan me moeilijk voorstellen dat ik veel moet typen op de Series 7, zelfs als de machine learning werkt zoals geadverteerd. In plaats daarvan zou ik willen dat Siri beter wordt geïntegreerd in de Apple Watch, zodat het gemakkelijker is om notities en andere items te dicteren.

Een gebied waar de Series 7 een grote boost krijgt, is snel opladen. Apple beweert dat het nieuwe horloge 33% sneller kan worden opgeladen dan Apple Watch Series 6 dankzij een nieuwe oplaadarchitectuur en magnetische snellader USB-C-kabel.

Ik gebruik mijn Apple Watch zo vaak om te bellen en naar muziek te luisteren dat ik altijd zonder stroom zit. Het zal geweldig zijn om de nieuwe Series 7 op de oplader te zetten voor een snelle herlading.

Over het algemeen is de Series 7 geen enorme upgrade ten opzichte van zijn voorganger. Maar ik gebruik mijn Apple Watch zo vaak dat zelfs alleen de belofte van een groter, helderder scherm genoeg is om mijn creditcard op te poetsen.

Aanbevolen: