De nieuwe Surface Pro 8 ziet eruit als een iPad-moordenaar

Inhoudsopgave:

De nieuwe Surface Pro 8 ziet eruit als een iPad-moordenaar
De nieuwe Surface Pro 8 ziet eruit als een iPad-moordenaar
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Ik kan niet wachten om de nieuwe Microsoft Surface Pro 8. uit te proberen
  • Het 13-inch PixelSense Flow-scherm is groter dan het 12,3-inch scherm dat op de meeste Surface Pro-apparaten te vinden is.
  • Voor $ 1.099.99 is de Pro 8 scherp geprijsd.
Image
Image

De nieuwe Microsoft Surface Pro 8 zorgt ervoor dat ik naar mijn portemonnee wil grijpen.

De nieuwste toevoeging aan de Surface Pro-reeks ziet eruit als een waardige concurrent van mijn 12,9-inch M1 iPad Pro als de beste productiviteitstablet op de markt. Microsoft beweert dat de nieuwe Surface Pro 43% meer rekenkracht en 75% snellere grafische kracht heeft dan de Surface Pro 7. Het heeft ook een 13-inch 120Hz-scherm met dunnere randen dan eerdere Surface-generaties.

Hoewel ik dol ben op mijn iPad Pro, belooft de Surface Pro 8 een volledige Windows-ervaring zonder de trage prestaties van eerdere Microsoft-tablets. Ik bezit en gebruik de Surface Pro 7, maar ben nooit onder de indruk geweest van de multitasking-mogelijkheden en het matte scherm.

Het scherm van de Pro 8 werkt met een verversingssnelheid van 120Hz, wat moet zorgen voor soepeler scrollen en mooiere video's.

Betere weergave

De meest aansprekende upgrade naar de Pro 8 zijn de eersteklas beeldschermspecificaties. De Surface Pro-modellen zijn bedoeld als werkpaarden, maar het scherm heeft ze voor mij altijd te klein gemaakt om ze als een echte laptopvervanger te beschouwen.

De Pro 8 verandert het weergavespel. Het 13-inch PixelSense Flow-display is groter dan de 12.3-inch scherm gevonden op de meeste Surface Pro-apparaten. Microsoft zegt dat het nieuwe scherm 12,5% helderder is en een 11% hogere resolutie heeft dan eerdere modellen. Het scherm ondersteunt ook Dolby Vision en Adaptive Color Technology, waardoor films er natuurlijker uitzien.

Het beste van alles is dat het scherm van de Pro 8 werkt met een verversingssnelheid van 120 Hz, wat moet zorgen voor soepeler scrollen en mooiere video's. Het scherm werkt standaard op de meer standaard 60 Hz, maar zal toenemen tot 120 Hz voor aanraak- of stylustaken. Het is vergelijkbare technologie als het ProMotion-scherm van Apple, dat ook de verversingsfrequenties verandert.

Als je de toetsenbordcover van de Pro 7 al hebt zoals ik, houd er dan rekening mee dat deze niet op de Pro 8 past en dat je een nieuwe moet kopen. Maar ik ben blij te kunnen zeggen dat de nieuwe toetsenbordhoes voor de Pro 8 een plaats heeft om de nieuwe Surface Slim Pen 2 vast te houden en op te laden. De Pro 7 heeft geen plek om een pen te bevatten, wat betekent dat ik de mijne constant kwijtraak.

De prijs van de Surface Pro is een beetje bedrieglijk, omdat het nauwelijks de moeite waard is om te kopen zonder de hoes voor pen en toetsenbord om de volledige ervaring te krijgen. Het toetsenbord kost $ 180, de pen is $ 130, en samen gebundeld, zijn ze $ 280.

Natuurlijk behoudt de Pro 8 de standaard ingebouwd in de behuizing die een kenmerk is van de Surface Pro-reeks. Het is moeilijk te overschatten hoe handig ik de standaard heb gevonden, door de Pro van een tablet in een laptop te veranderen met een snelle draai. Een groot nadeel van het ontwerp van de standaard is echter dat het moeilijk te gebruiken is tijdens het typen op schoot.

Mooi van binnen

De Pro 8 draait niet alleen om een goed uiterlijk. Microsoft heeft de internals bijgewerkt met een keuze tussen een 11e generatie quad-core Intel Core i5- en Core i7-processors. Het laagste model bevat 8 GB RAM en 128 GB opslag, met opties die oplopen tot 32 GB RAM en 1 TB opslag. Daarnaast heeft de Pro 8 twee USB-C Thunderbolt 4-poorten en een eigen Surface Connect-poort om op te laden.

De prestatieverbetering is een welkome ontwikkeling, aangezien de Surface Pro 7 altijd genoeg is achtergebleven om hem irritant te maken wanneer hij probeert om werk gedaan te krijgen. Zelfs eenvoudig surfen op het web en tekstverwerking kunnen vastlopen op de Pro 7, maar ik heb goede hoop dat de Pro 8 dat allemaal zal veranderen.

Image
Image

Voor Windows-fans die op zoek zijn naar een machine die nuttig is voor zowel spelen als spelen, ziet de Pro 8 eruit alsof hij bij de rekening past. Voor $ 1.099.99 is de Pro 8 scherp geprijsd en ik kan niet wachten om hem uit te proberen.

Aanbevolen: