Twitter verwijdert gasten om de kwaliteit van live-uitzendingen te verbeteren

Twitter verwijdert gasten om de kwaliteit van live-uitzendingen te verbeteren
Twitter verwijdert gasten om de kwaliteit van live-uitzendingen te verbeteren
Anonim

Twitter heeft de mogelijkheid voor gebruikers verwijderd om gasten uit te nodigen wanneer ze live gaan om de kwaliteit van live video te verbeteren.

Volgens een tweet van Twitter Support zal het verwijderen van de uitnodigingsfunctie de uitzendkwaliteit verbeteren ten koste van de betrokkenheid. Kijkers kunnen echter nog steeds via de chat met de host communiceren of harten toevoegen door op het scherm te tikken. Twitter heeft de uitnodigingsfunctie in maart 2020 toegevoegd, zodat gebruikers maximaal drie andere mensen konden uitnodigen om deel te nemen aan de uitzending van een gebruiker, hoewel het alleen audio was.

Image
Image

Twitter heeft vóór deze update stappen ondernomen om de videokwaliteit te verbeteren, omdat gebruikers hebben geklaagd over de compressietechniek van de site.

Eind september kondigde Twitter Support aan dat het zou werken aan het maken van video's "minder korrelig voor een betere kijkervaring". Volgens The Verge omvatte dit het verwijderen van een verwerkingsstap die video's in kleinere stukken brak voor eenvoudigere opslag, maar ten koste van de kwaliteit. Hoewel sommige gebruikers beweren geen verschil te merken.

Het is vermeldenswaard dat Twitter nog steeds zijn Spaces-functie behoudt voor het delen van live audio. Spaces heeft een vergelijkbare uitnodigingsfunctie, maar stelt hosts in staat hun live-uitzending te taggen met drie onderwerpen om een publiek binnen te halen.

In de afgelopen jaren heeft Twitter verschillende nieuwe functies uitgeprobeerd en vervolgens verwijderd. Een recent voorbeeld is Fleets, de Stories-functie van het platform die Twitter iets meer dan een jaar na de implementatie heeft verwijderd.

Aanbevolen: