Hoe de Magic Eraser op de Pixel 6 te gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe de Magic Eraser op de Pixel 6 te gebruiken
Hoe de Magic Eraser op de Pixel 6 te gebruiken
Anonim

Wat te weten

  • Maak een foto met de Pixel 6 of Pixel 6 Pro. U moet de afbeelding bewerken met de ingebouwde bewerkingsfunctie van de smartphone.
  • Selecteer Magic Eraser onder de Extra optie en omcirkel of veeg over de persoon of het object dat je wilt verwijderen.

  • Je kunt Magic Eraser ook op oudere foto's gebruiken.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u de functie Magic Eraser opent en gebruikt op de Google Pixel 6 of Pixel 6 Pro.

Hoe gebruik ik de Magic Eraser-functie op de Pixel 6?

Met de Magic Eraser-functie kun je binnen enkele seconden mensen en objecten uit een foto verwijderen zonder dure fotobewerking.

Hieronder wordt uitgelegd waar u deze unieke functie kunt vinden en gebruiken.

Waar vind je de Magic Eraser-functie in de Pixel 6 Camera

Om Magic Eraser te gebruiken, moet je al een foto hebben gemaakt met de Pixel 6. De Magic Eraser kan dingen niet in re altime van een foto verwijderen.

  1. Open de afbeelding die u wilt bewerken door op het afbeeldingsvoorbeeld rechtsonder in de Camera-app te tikken of door er een te kiezen in de Foto's-app.
  2. Als je een afbeelding hebt geselecteerd, tik je op Bewerken om de fotobewerkingssuite van de Pixel 6 te openen.

  3. Je kunt de functie Magic Eraser dan vinden door naar de map Tools te vegen. Daar vind je Magic Eraser, samen met kleurfocus en vervagingsaanpassingen.

    Image
    Image

Hoe u onderwerpen uit een afbeelding kunt wissen met Magic Eraser

Nu je weet hoe je de Magic Eraser-tool kunt vinden, is de rest zeer intuïtief.

  1. In sommige gevallen genereert Magic Eraser suggesties voor mensen en dingen die van de foto moeten worden verwijderd.
  2. Als de suggesties van Magic Eraser niet zijn wat je wilt verwijderen, of als je een meer praktische benadering wilt om te kiezen wat je wilt verwijderen, kun je een cirkel tekenen rond het ding dat je wilt verwijderen.

    Image
    Image
  3. Omgekeerd kun je net zo gemakkelijk krabbelen over het ding dat je met Magic Eraser wilt verwijderen.
  4. Afhankelijk van de foto, krijg je een fatsoenlijke afbeelding die niet langer het object bevat dat je hebt geselecteerd.

    Image
    Image

Hoe de Magic Eraser-functie werkt

De Magic Eraser-technologie van Google is indrukwekkend op de Pixel 6. En hoewel die functie 'ooh's' en 'ahh's' van je vrienden en familie kan produceren, is het belangrijk op te merken dat deze functie is geworteld in technologie die al tientallen jaren bestaat nu.

Volgens Google maakt Magic Eraser gebruik van "nieuwe algoritmen voor vertrouwen, segmentatie en inpainting". Via de Tensor-chip van de telefoon maakt de Pixel 6 gebruik van machine learning-modellen die rechtstreeks op het apparaat worden uitgevoerd.

Door kunstmatige intelligentie en machine learning kan Magic Eraser proberen de omtrek van een persoon of een object te identificeren en te verwijderen. Vervolgens analyseert het de achtergrond en probeert het de ontbrekende informatie in te vullen. Hoewel de technologie indrukwekkend is, leveren meer spartaanse achtergronden doorgaans betere resultaten op. Hectische achtergronden kunnen leiden tot vlekkerige artefacten waar de verwijdering plaatsvond.

Komt Magic Eraser naar de Pixel 5?

Hoewel er momenteel geen plannen zijn om Magic Eraser over te zetten naar oudere Pixel-apparaten, denk niet dat je de functie niet zelf kunt ervaren als je nog steeds een Pixel 5 of oudere smartphone gebruikt. Dat is vooral te danken aan het open karakter van het Android-platform.

Als je mensen van je foto's wilt wissen, hoef je alleen maar de Google Foto's-app op de Pixel 6 te sideloaden. Je kunt dit doen door "Split APKs Installer (SAI)" van Google te installeren Speel winkel. Vervolgens moet u het APK-bestand van Google Foto's downloaden van Android Police. Na het downloaden selecteert u de APK in de app Split APKs Installer en installeert u deze op uw apparaat.

Na een snelle update kun je nu je Google Foto's-app openen en Magic Eraser zo vaak gebruiken als je wilt.

FAQ

    Waarom heeft mijn Pixel 6 geen Magic Eraser?

    Je hebt mogelijk niet de nieuwste versie van de Google Foto's-app. Er is ook een bug die ervoor kan zorgen dat de Magic Eraser zoekraakt. Hoe dan ook, het updaten van de app zou het probleem moeten oplossen.

    Welke camera's heeft de Pixel 6?

    De Pixel 6 heeft een hoofdcamera van 50 megapixels en een ultragroothoeklens van 12 megapixels die een 4K-resolutie vastlegt met 30/60 fps. De Pixel 6 Pro bevat een telelens met 4x optische zoom.

Aanbevolen: