Hoe de Google Pixel Buds-vertaalfunctie te gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe de Google Pixel Buds-vertaalfunctie te gebruiken
Hoe de Google Pixel Buds-vertaalfunctie te gebruiken
Anonim

Wat te weten

  • Je telefoon moet zijn ontgrendeld en op het startscherm staan om Google Live Translation te gebruiken, en je Pixel Buds moeten worden gekoppeld.
  • Druk op het rechteroordopje en zeg, Google help me spreken [taal].
  • Je moet elke keer dat je spreekt het rechter oordopje vasthouden, en de andere persoon in je gesprek zal in je telefoon spreken.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u live-vertaling kunt krijgen via uw paar Google Pixel Buds en de Google Translate-app.

Kun je live vertaling krijgen via de Google Pixel Buds?

Ja, je kunt het live gesprek vertalen met de Google Pixel Buds. Je moet je telefoon ontgrendeld hebben (startscherm open) en de Pixel Buds aangesloten. Je moet Google Assistent en Google Translate op je smartphone hebben geïnstalleerd.

  1. Steek de Google Pixel Buds in elk van je oren.
  2. Zorg ervoor dat je telefoon is ontgrendeld en dat de Google Pixel Buds zijn gekoppeld. (Dat betekent dat het startscherm open is.)
  3. Houd het rechteroordopje ingedrukt en zeg Google help me Spaans te spreken (of de taal die je wilt spreken).
  4. De Google Translate-app wordt geopend en u kunt de telefoon overhandigen aan de persoon met wie u gaat praten.

    Image
    Image
  5. Houd het rechteroordopje weer ingedrukt en praat in je moedertaal. Google verta alt dat in de uitgaande taal (in dit geval Spaans).
  6. De andere partij praat aan de telefoon in hun moedertaal. Google voert hun gesprek uit via de Google Pixel Buds in uw moedertaal (Engels in dit voorbeeld).

De functie voor live vertalen gebruiken

Google Live Translate doet uitstekend werk bij het vertalen van gesproken taal via de Pixel Buds. Grammatica is niet altijd correct vertaald, maar de andere partij kan begrijpen wat je zegt. Evenzo is de inkomende taal goed genoeg vertaald zodat u het kunt begrijpen en een antwoord kunt geven.

De Google Pixel Buds kunnen tientallen talen vertalen met de Google Translate-app. U kunt door de oordopjes praten tijdens het reizen en in werksituaties waar u mogelijk een andere taal moet gebruiken. De vertaalfunctie werkt met de originele Google Pixel Buds en het huidige (tweede generatie) product.

Hoewel het ongemakkelijk kan lijken om je telefoon aan een vreemde te geven, helpt het om talen te vertalen zoals we dat voorheen nooit konden. De functie voor live vertalen is nauwkeurig genoeg om een gesprek te voeren en relevante informatie te krijgen. Live vertaling is binnen een paar seconden klaar en de uitvoer is glashelder.

Je kunt ook tekst typen in de Google translate-applicatie en deze in de gewenste taal laten uitvoeren. Handig als je een spraakgebrek hebt of geen zin hebt om te praten. De uitvoertaal wordt dan gesproken met de partij die de telefoon vasthoudt. Ze kunnen dan terug praten in de telefoon en Google verta alt hun woorden via de Pixel Buds.

Werkt livevertaling met iOS?

De vertaalfunctie werkt met Google Translate, die ook beschikbaar is voor iOS. Zolang je Google Assistant en Google Translate op je iOS-apparaat hebt geïnstalleerd, kun je de functie voor live vertalen zonder problemen gebruiken. De prestaties van de iOS-versie zijn identiek aan de Android-versie.

FAQ

    Welke talen kunnen Google Pixel Buds vertalen?

    De 40 talen die Google Pixel Buds kan vertalen, zijn onder meer Arabisch, Chinees (alleen Mandarijn), Hindi, Russisch, Spaans, Vietnamees en tientallen andere.

    Waar kun je Google Pixel Buds kopen?

    Je kunt Google Pixel Buds bestellen bij Google of bij andere online en grootwinkelbedrijven zoals Best Buy of Walmart. Pas op met het online kopen van tweedehands of namaakproducten. Als een deal te mooi klinkt om waar te zijn, is dat waarschijnlijk ook zo.

Aanbevolen: