Hoe u berichtgesprekken vastzet in iOS

Inhoudsopgave:

Hoe u berichtgesprekken vastzet in iOS
Hoe u berichtgesprekken vastzet in iOS
Anonim

Wat te weten

  • Open de Berichten app op je iPhone of iPad.
  • Tik op Bewerken > Pins bewerken, tik op het gele pin-pictogram en druk op Gereed.
  • Je kunt ook een paar seconden op een gesprek drukken dat je wilt vastzetten en op Pin tikken wanneer daarom wordt gevraagd.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u berichtgesprekken vastzet in iOS, een handige functie wanneer u snel toegang wilt tot een chat zonder ernaar te hoeven zoeken in de Berichten-app of een nieuw bericht te hoeven maken.

Kun je een berichtgesprek vastzetten in iOS?

Als je een iPhone of iPad met iOS 14 of nieuwer hebt, kun je een berichtgesprek, ook wel een thread genoemd, bovenaan de Berichten-app vastzetten. Dit is een handige functie voor iedereen die snel toegang wil hebben tot geselecteerde gesprekken en sms-berichten en zonder door de app naar beneden te hoeven scrollen. Het voorkomt ook dat u een nieuw bericht hoeft aan te maken als u niet kunt vinden wat u zoekt.

Zodra berichtgesprekken zijn vastgezet, kun je onmiddellijk een oude of bestaande thread met een familielid, hondenuitlater of babysitter naar boven halen door naar de bovenkant van het scherm van je Berichten-app te navigeren. U kunt meerdere berichtgesprekken tegelijk vastzetten, zodat uw belangrijkste berichten altijd gemakkelijk toegankelijk zijn. Houd er rekening mee dat vastgezette berichtgesprekken bovenaan de Berichten-app blijven staan totdat je de stappen hebt genomen om een berichtgesprek in iOS los te maken.

Hoe pin je een berichtgesprek op de iPhone?

Volg deze stappen om een berichtgesprek, berichtenreeks of sms vast te zetten in iOS. De volgende stappen zijn van toepassing op alle iPhones en iPads met iOS 14 of nieuwer.

  1. Open de Berichten app op je apparaat.
  2. Selecteer in de linkerbovenhoek van het scherm Bewerken.
  3. Tik in het vervolgkeuzemenu op Pins bewerken.
  4. Tik op het gele speldpictogram rechts van het berichtgesprek dat u wilt vastzetten. Je kunt meerdere gesprekken selecteren om tegelijk vast te zetten.

    Image
    Image
  5. Zodra je alle threads hebt geselecteerd die je wilt vastzetten, selecteer je Done.
  6. Je ziet nu je geselecteerde vastgezette berichtgesprekken bovenaan de Berichten-app. Alle andere berichten verschijnen onder je vastgezette gesprekken. Tik nogmaals op Bewerken om gesprekken los te maken.

    Als je besluit dat het tijd is om een berichtgesprek los te maken, verdwijnt dat gesprek niet. Het gaat terug naar waar het chronologisch was in de Berichten-app.

    Image
    Image

Een alternatieve manier om een berichtgesprek vast te zetten op iPhone

Er is nog een andere manier waarop je een gesprek bovenaan de app van je Bericht in iOS kunt vastzetten. Deze methode is vooral handig als u snel één draad in het bijzonder wilt vastzetten. De volgende stappen zijn van toepassing op alle iPhones en iPads met iOS 14 of nieuwer.

  1. Open de Berichten-app.
  2. Houd het gesprek dat je wilt vastzetten ingedrukt totdat een pop-upscherm verschijnt.
  3. Druk op Pin.
  4. Je ziet nu het geselecteerde vastgezette berichtgesprek bovenaan de Berichten-app.
Image
Image

FAQ

    Hoe verwijder ik berichten op iOS?

    Als u berichten op de iPhone wilt verwijderen, houdt u het bericht ingedrukt en tikt u vervolgens op Meer > prullenbak > Verwijderen Bericht, of tik op Delete All om het hele gesprek te verwijderen. Of veeg naar rechts op het gesprek en tik op prullenbak > Verwijderen

    Hoe maak ik handgeschreven berichten op iOS?

    Gebruik de iMessage Digital Touch-tool om handgeschreven berichten op iOS te verzenden. Open een iMessage en houd uw apparaat zijwaarts (in liggende modus) en tik vervolgens op het Sketch-pictogram aan de rechterkant van uw toetsenbord.

    Hoe verberg ik berichten op mijn iPhone?

    Om iOS-berichtmeldingen op je vergrendelingsscherm uit te schakelen, open je de Settings app en ga je naar Notifications > Berichten > Lock ScreenAls je meldingen op het vergrendelscherm wilt zien voor nieuwe teksten, maar je wilt dat de inhoud van het bericht verborgen is, ga dan naar Instellingen > Notifications > Berichten > Voorbeelden weergeven

    Hoe speel ik games in iOS Berichten?

    Om iMessage-spellen te vinden, maak je een nieuw gesprek aan en tik je op Apps > Rasterpictogram > StoreOm te beginnen met spelen, voer je een gesprek met de persoon met wie je wilt spelen, tik je op Apps > Rasterpictogram , kies je de game en tik je op Spel maken

Aanbevolen: