Ontbrekende Siri-spraakcommando's compliceren dingen

Ontbrekende Siri-spraakcommando's compliceren dingen
Ontbrekende Siri-spraakcommando's compliceren dingen
Anonim

Het lijkt erop dat verschillende Siri-spraakfuncties voor oproepgeschiedenis, voicemail en e-mail zijn verdwenen, zonder indicatie van de wijzigingen of het waarom.

MacRumors meldt dat verschillende iPhone-gebruikers - en familieleden van gebruikers - hebben gehoord dat sommige belangrijke functies gewoon weg zijn. Mensen op de AppleVis-forums hebben het ook over de nu ontbrekende functies, waarbij ze opmerken dat dit een probleem vormt voor gebruikers met een visuele beperking die ze regelmatig gebruiken. Het probleem is ook niet gebonden aan een specifieke versie van iOS of een model van de iPhone, dus of het nu opzettelijk is of een soort storing, het lijkt specifiek via Siri te gebeuren.

Image
Image

Siri's lijst met ontbrekende functies omvat de mogelijkheid om naar voicemails te vragen, voicemails af te spelen, de belgeschiedenis te controleren en e-mails te verzenden.

Volgens AppleVis-gebruiker Brian Negus, "… is Siri nu minder flexibel in het formuleren van opdrachten. Vroeger kon ik gewoon zeggen 'niet storen'. Dit werkt niet meer en Siri vereist nu iets als 'niet storen inschakelen'."

Het is mogelijk dat sommige van deze verwijderde commando's nog steeds aanwezig zijn, maar een meer specifieke formulering vereisen. Maar het lijkt er momenteel op dat ze in dit geval volledig zijn verwijderd.

Sommige AppleVis-gebruikers hebben wat geluk gehad om het probleem te omzeilen door Siri Shortcuts te gebruiken, maar de resultaten waren een beetje onbetrouwbaar. Hoe dan ook, het handmatig instellen van aangepaste opdrachten om eerder beschikbare functies te herstellen is niet ideaal.

Image
Image

Gebruikers hebben gemeld dat Apple op de hoogte is gebracht van de situatie en dat deze "momenteel wordt beoordeeld".

Of dit betekent dat Apple de ontbrekende Siri-functies gaat herstellen en wanneer v alt nog te bezien.

Aanbevolen: