Apple beweert dat iPad mini wiebelt normaal is

Apple beweert dat iPad mini wiebelt normaal is
Apple beweert dat iPad mini wiebelt normaal is
Anonim

Apple stelt dat het geleiachtige wiebelen dat eigenaren van de nieuwste iPad mini teistert volkomen normaal is.

Sinds de lancering hebben gebruikers van de zesde generatie iPad mini geklaagd over een vreemd wiebelen op hun apparaten. Twitter-gebruikers hebben zelfs video's gepost die het wiebelen in actie laten zien, waarbij de ene kant in een ander tempo scrolt dan de andere. Maar volgens een rapport van Ars Technica vertelde een woordvoerder van Apple aan de publicatie dat het wiebelen volkomen normaal is voor het LCD-scherm van het apparaat.

Image
Image

Het geleiachtige scrollen doet geen afbreuk aan de functionaliteit van de iPad mini, maar het kan nog steeds vervelend zijn. Het lijkt er ook op dat het effect veel meer opv alt in een portretweergave dan in de landschapsmodus.

Volgens Ars Technica zei de Apple-woordvoerder dat aangezien het LCD-scherm regel voor regel ververst, er een kleine vertraging is tussen de boven- en onderkant van het scherm. Ze verversen met verschillende tussenpozen, en dit veroorzaakt ongelijkmatig scrollen.

Er is echter scepsis over de reactie van Apple. Hoewel het wiebelen bestaat op oudere iPads, beweert Ars Technica dat het veel meer opv alt op de nieuwe iPad mini.

Image
Image

Apple beweert dat dit geen hardware- of softwareprobleem is dat moet worden opgelost.

Het is momenteel niet bekend hoe wijdverbreid dit probleem is, zelfs na een week sinds de lancering van de nieuwste iPad mini. Het v alt ook nog te bezien of Apple iets zal doen, vooral nadat veel gebruikers erover hebben geklaagd.

Aanbevolen: