Nieuw online fitnessplatform beweert 's werelds grootste te zijn

Inhoudsopgave:

Nieuw online fitnessplatform beweert 's werelds grootste te zijn
Nieuw online fitnessplatform beweert 's werelds grootste te zijn
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Een nieuw online fitnessplatform dat vandaag wordt gelanceerd, biedt bijna 5.000 lessen.
  • Moxie arriveert terwijl fysieke sportscholen instorten als gevolg van de pandemie van het coronavirus.
  • Deelnemers kunnen gemakkelijk lessen plannen met speciaal gelicentieerde muziek.
Image
Image

Moxie, een online fitnessplatform dat vandaag wordt gelanceerd, claimt 's werelds grootste aanbod aan live fitness- en yogalessen te hebben met bijna 5.000 opties.

De online sportschool biedt speciaal gelicentieerde muziek en eenvoudige planningsopties. In tegenstelling tot de meeste sportscholen, zegt de oprichter van Moxie dat het slechts 15 procent kost van leraren die betalen om de service te gebruiken. De virtuele sportschool begint op een moment dat fysieke sportscholen en trainers het moeilijk hebben vanwege de pandemie van het coronavirus.

Traditionele sportscholen gingen van een miljardenindustrie voordat COVID-19 'van de ene op de andere dag' 'tot nul kwam', zei Moxie-oprichter en CEO Jason Goldberg in een video-interview. "Plots konden de 500.000 fitnessinstructeurs in de VS hun brood niet verdienen. En hun klanten waren op zoek naar een oplossing om te blijven doen waar ze van houden, hoe ze in vorm blijven en blijven."

Goldberg was niet van plan om fitnessondernemer te worden. Toen de pandemie begon, runde hij een ondernemingssoftwarebedrijf. Toen zag hij zijn bedrijf naar beneden glijden. "Ik ben zelf een sportschool-junkie en mijn team deed wat soul-searching en we zeiden wat we het meest gaan missen als we de komende zes of twaalf maanden in lockdown zitten", zei hij."En we hebben allemaal zoiets van 'hoe gaan we naar onze groepsfitness-fix?'"

Goldberg en zijn team haastten zich om het sportschoolplatform te ontwikkelen. Moxie bevindt zich in een testfase en heeft de afgelopen 30 dagen 3500 lessen gehad, zei hij. De lessen variëren in prijs en abonnementen zijn beschikbaar.

De online uitdaging

Hoewel veel sportscholen en onafhankelijke instructeurs zich wenden tot videolessen om klanten te lokken tijdens de pandemie, kan hun scattershot-aanpak onhandig zijn, zei Goldberg. Plannen is vaak moeilijk, betalingsopties zijn onpraktisch en muzieklicenties kunnen een probleem zijn. Moxie wil deze problemen oplossen met zijn alles-in-één platform, zei hij.

"We hebben van instructeurs gehoord dat ze een plek nodig hebben waar ze zich kunnen vestigen", zei hij. "Ze wilden een plek waar ze hun hele schema konden hebben, hun klantenbestand konden brengen om alles in één platform te integreren en zich geen zorgen te maken over het achtervolgen van mensen of betalingen of het verzenden van Zoom-links."

Image
Image

Instructeurs vinden het ook leuk

Moxie-instructeur Jill Anzalone zegt dat haar werkschema bij een andere fitnessstudio moeilijk werd vanwege COVID. "Mijn kinderen zijn ook 3 dagen per week thuis voor thuisonderwijs", zei ze in een e-mailinterview. "Ik moest een manier vinden om een inkomen te verdienen terwijl ik flexibel was en thuis kon werken."

Door over te stappen op Moxie is online lesgeven veel gemakkelijker geworden, zei Anzalone. "Vanwege het alles-in-één platform hoef ik me geen zorgen te maken over planning, betalingen, het maken van afspeellijsten of andere backend-dingen die veel tijd in beslag nemen", voegde ze eraan toe. "Ik kan mijn tijd besteden aan het maken van inhoud, contact maken met klanten en waarde toevoegen aan mijn lessen."

Voor gebruikers die fit willen blijven wanneer de pandemie veel mensen op één plek heeft, biedt Moxie een alternatief voor een fysieke sportschool. "Ik volg ongeveer 12 Moxie-lessen per week", zei Moxie-deelnemer Rachele Schainker in een e-mailinterview."Ik gebruik de video-afspeelfunctie om de training volgens mijn eigen schema te voltooien. Omdat ik aan de westkust ben, kan ik me aanmelden voor instructeurs aan de oostkust en later op de dag hun werk doen."

Moxie heeft te maken met een breed scala aan concurrentie in de online fitnessruimte. Een van de opties is Crunch Fitness Live, de videoversie van de gelijknamige keten en kost $ 10 per maand voor meer dan 85 "online workouts geïnspireerd op de populairste lessen van Crunch Gym, variërend van total body bootcamp en danscardio tot pilates, yoga, barre en meer." Voor liefhebbers van bootcamps, E. F. F. E. C. T. Fitness On Demand kost $ 25 per maand voor live en on-demand lessen. Er is ook Shadowbox Now Online Workouts voor toekomstige Rocky Balboas voor $ 5 per sessie.

Zonder een einde aan de pandemie, kan het hebben van veel online fitnessopties zoals Moxie alleen maar een goede zaak zijn. Die 'quarantaine 15' gaat niet vanzelf weg.

Aanbevolen: