Apple Maps Update introduceert nieuwe functies en modi om te verkennen

Apple Maps Update introduceert nieuwe functies en modi om te verkennen
Apple Maps Update introduceert nieuwe functies en modi om te verkennen
Anonim

Apple Maps wordt gelanceerd met iOS 15 en krijgt een upgrade met zeer gedetailleerde 3D-kaarten, verbeterde functies voor openbaar vervoer, een nieuwe augmented reality-modus (AR) en meer.

Volgens Apple is de nieuwe Maps-ervaring in eerste instantie alleen beschikbaar voor gebruikers in Londen, Los Angeles, New York en San Francisco, en er komen nog meer steden.

Image
Image

In de update krijgen gebruikers een nieuwe manier om te navigeren met een zeer gedetailleerde 3D-kaart met een heleboel informatie over de omgeving. Die informatie omvat hoogtedetails, weglabels, commerciële districten en op maat ontworpen oriëntatiepunten, zoals het Dodger Stadium in Los Angeles.

Reizigers in het openbaar vervoer zullen ook genieten van de nieuwe functies van de app. Nabijgelegen stations worden bovenaan het scherm weergegeven, zodat rijders hun eigen voorkeurslijn kunnen vastzetten. Apple Maps geeft ook re altime informatie over uitval, transitschema's, vertrek- en aankomsttijden en de locatie van de bus of trein.

Gebruikers kunnen hun reis volgen met hun Apple Watch en meldingen instellen voor wanneer het tijd is om van boord te gaan.

De nieuwe Maps introduceert ook een nieuwe augmented reality-modus met een stapsgewijze wandelgids met gedetailleerde aanwijzingen. Het enige dat een gebruiker hoeft te doen, is de nabijgelegen gebouwen in de omgeving scannen om re altime aanwijzingen te genereren die op de telefoon kunnen worden bekeken.

Image
Image

Extra functies zijn onder meer samengestelde gidsen over oriëntatiepunten en evenementen voor de respectieve steden, verbeterde navigatie voor het rijden en een interactieve wereldbol.

Over een paar maanden is er ook ondersteuning beschikbaar in Philadelphia, San Diego en Washington, DC. iOS 15-gebruikers in Montreal, Toronto en Vancouver krijgen volgend jaar dezelfde behandeling.

Aanbevolen: