Xbox introduceert nieuwe firmware-update die latentie verlaagt

Xbox introduceert nieuwe firmware-update die latentie verlaagt
Xbox introduceert nieuwe firmware-update die latentie verlaagt
Anonim

Microsoft rolt een nieuwe firmware-update uit voor Xbox-controllers waarvan het bedrijf zegt dat het de latentie zal verminderen en de connectiviteit tussen verschillende apparaten zal verbeteren.

Volgens een blogpost is de update van invloed op Xbox One-controllers met Bluetooth-ondersteuning, de Xbox Elite Wireless Controller Series 2 en Xbox Adaptive Controllers.

Image
Image

De belangrijkste nieuwe functie is Dynamic Latency Input (DLI), die controllerinvoer efficiënter zal leveren om de gameplay responsiever te maken. Dit is een functie die exclusief was voor de Xbox Series X en nu zijn weg vindt naar de oudere controllers.

De update bevat ook een Bluetooth Low Energy-functie die een vergelijkbaar communicatiebereik biedt als de standaard, maar met een lager stroomverbruik. Met deze functie kunnen spelers ook draadloos spelen op pc's met Windows 10, iOS 15+ en Android-apparaten.

Met Bluetooth Low Energy onthouden de bijgewerkte controllers twee hostapparaten, waardoor gamers snel tussen deze apparaten kunnen schakelen door simpelweg dubbel op de koppelknop te tikken.

De firmware-update is exclusief voor spelers op de Alpha- en Alpha Skip-Ahead-niveaus van het Xbox Insider-programma. Het is een programma dat gebruikers de kans geeft om nieuwe functies uit te proberen voor alle anderen.

Image
Image

In de blogpost stond dat de functie de komende weken naar de lagere niveaus zal gaan. Momenteel zijn er in totaal vijf niveaus. Microsoft heeft instructies gepost over hoe je kunt deelnemen aan het Xbox Insider-programma, en het omvat het downloaden van de Xbox Insider-bundel.

Er is echter een directe uitnodiging van Microsoft vereist om lid te worden van de hogere Alfa-niveaus.

Aanbevolen: