Waarom het ombouwen van een auto naar een EV een belastingkrediet verdient

Waarom het ombouwen van een auto naar een EV een belastingkrediet verdient
Waarom het ombouwen van een auto naar een EV een belastingkrediet verdient
Anonim

Terwijl autofabrikanten in een steeds sneller tempo elektrische voertuigen (EV's) op de markt brengen terwijl ze proberen te voldoen aan hun eigen elektrificatieschema's, is er een gemeenschap van vertragingskasten die het heft in eigen handen hebben genomen en een ton geld om dat te doen. Die mensen verdienen een pauze.

Van individuen die indrukwekkende trucs uithalen in de auto tot bedrijven die aangepaste voertuigen bouwen, het vervangen van een verbrandingsmotor door een elektromotor en een heleboel batterijen is al jaren aan de gang.

Image
Image

Deze restomod-creaties (een combinatie van restauratie en modificatie) hebben een huisnijverheid gecreëerd en de woede gewekt van sommige verenigingen van klassieke voertuigen terwijl ze door individuen werden omarmd.

De redenen om een voertuig te transformeren van iets dat olie verbrandt in iets waarvoor een stekker nodig is, variëren. Sommige mensen willen het ongelooflijke koppel en de snelheid die een EV geeft aan alles wat hij aanraakt. Anderen zijn waarschijnlijk fans van de vermindering van het onderhoud.

Na meer dan een paar zaterdagen te hebben doorgebracht met het aanpassen van dubbele koolhydraten in een voertuig in plaats van ermee te rijden, steun ik dit doel.

Er zijn natuurlijk eco-minded individuen. Of mensen die gewoon iets nieuws en anders willen. Elektrische aandrijflijnen zijn spannend. Het is een nieuwe grens in de autowereld, en een motor en een heleboel batterijen in iets stoppen dat niet voor die aandrijflijn is gebouwd, is een puzzel die sommige bestuurders gewoon willen oplossen.

Zoals met alle dingen die gericht zijn op autorestauratie, is het echter prijzig. Volgens EV West, een leverancier van onderdelen en kits voor conversie, draait een conversiekit voor elektrische voertuigen met een motor en een regeneratief remsysteem doorgaans ongeveer $ 7.600 zonder batterijen.

De kit voor een VW-kever uit 1956-1977 die alles bevat wat je nodig hebt, inclusief batterijen, kost maar liefst $ 17.762.00. Dat komt bovenop eventuele restauraties die al aan de gang zijn met het voertuig.

Image
Image

Voordat ik op het geheel inga: "Hé, laten we ze een belastingvoordeel geven!" deel van deze column, weet ik dat sommige mensen die deze aanpassingen doorvoeren het meer dan waarschijnlijk financieel goed doen. Als ze het zich kunnen veroorloven om bijna $ 20.000 aan een hobby te besteden, scharrelen ze waarschijnlijk niet door de kussens van genoemde voertuigen terwijl ze in de Taco Bell drive-thru hopen genoeg munten te vinden om uit te geven aan twee bonenburrito's in plaats van één. Blijf hier maar even bij me.

Lang geleden (2006 om precies te zijn) publiceerde Tesla-topman Elon Musk zijn masterplan. De tl;dr is deze:

  • Bouw sportwagen.
  • Gebruik dat geld om een betaalbare auto te bouwen.
  • Gebruik dat geld om een nog betaalbare auto te bouwen.
  • Terwijl u het bovenstaande doet, moet u ook opties voor emissievrije elektrische stroomopwekking bieden.

Tesla bouwde de Roadster, toen de duurdere maar robuustere Model S- en Model X-reeks. Daarna gebruikte het dat geld om het goedkopere Model 3 te bouwen.

Om de een of andere reden is het bedrijf van plan een superdure nieuwe roadster te bouwen voor een goedkopere EV, maar laten we dat deel negeren. Het punt is dat belastingvoordelen voor klanten Tesla hielpen om te komen waar het nu is, hoewel die vooral de rijken hielpen voordat Model 3 op de markt kwam.

Aanvankelijk zal een belastingvermindering voor EV-conversies hetzelfde doen. Het zal degenen met het geld helpen om deze rare maar dure ideeën te verwezenlijken. Maar naarmate die aanpassingen meer gemeengoed worden, zullen de prijzen voor onderdelen en batterijen dalen, waardoor de deur voor de rest van ons opengaat om onze oude auto's met benzinemotor die misschien op hun laatste benen lopen om te zetten in iets compleet nieuws.

Zelfs autofabrikanten merken het op. Zowel GM als Ford hebben aangekondigd elektrische kratmotoren te verkopen aan particulieren die geïnteresseerd zijn in een EV-conversie. Met een lange geschiedenis in het verkopen van door gas aangedreven kratmotoren aan klanten, zien deze bedrijven nu waar de industrie heen gaat, dus breiden ze hun aanbod uit.

Image
Image

Dit idee zweeft al een tijdje rond, en een voorstander is Brianna Wu, uitvoerend directeur van Rebellion PAC, een progressieve non-profit en allround autoliefhebber. "Als we serieus zijn over het aanpakken van de milieukosten van auto's, is het veel logischer om de huidige voertuigen aan te passen in plaats van ze weg te gooien", vertelde Wu me via Twitter DM.

"De voordelen voor consumenten en de economie zouden enorm zijn. Hun auto's zouden betrouwbaarder zijn. Lokale winkels zouden tonnen zakelijke retrofits van oudere voertuigen hebben. En auto's met een levensduur van jaren erin zouden blijven rijden en genieten."

Het bouwen van een nieuwe auto (vooral een EV) kost heel veel middelen. Dus als we de levensduur van voertuigen op gas zouden kunnen verlengen door ze in elektrische voertuigen te veranderen, zou de overheid een helpende hand moeten bieden in de vorm van een belastingkrediet.

Het zou de ecologische voetafdruk verkleinen die nodig is om een geheel nieuwe auto te bouwen en veel oude voertuigen uit de autokerkhof houden. Als we mensen belastingkredieten geven voor het kopen van een nieuwe EV (wat eigenlijk een onmiddellijke korting zou moeten zijn als je een auto koopt, maar dat is een ander argument), dan belonen we ook degenen die oudere voertuigen op de weg houden door ze waanzinnig schoner te maken voor het milieu.

Laten we zeggen dat we ze de helft van het belastingkrediet geven van wat de koper van een nieuwe EV krijgt. Dat brengt mensen $ 3.750 dichter bij het nemen van een oude Ford Mustang, Honda Civic, Geo Storm, Chevy Cavalier of Subaru Justy en het plaatsen van een elektromotor en batterijen erin.

Het is "verminderen, hergebruiken, recyclen" maar dan met auto's dankzij een beetje hulp van de overheid.

Meer weten over EV's? We hebben een hele sectie gewijd aan elektrische voertuigen!

Aanbevolen: