Uw Apple Watch verdient een gevlochten Solo Loop-bandje

Inhoudsopgave:

Uw Apple Watch verdient een gevlochten Solo Loop-bandje
Uw Apple Watch verdient een gevlochten Solo Loop-bandje
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • The Braided Solo Loop is een buitengewoon prachtige Apple Watch-band.
  • Het is duur voor wat het is, maar je zult genieten van hoe het voelt.
  • De Braided Solo Loop is zo comfortabel dat je vergeet dat je zelfs je Apple Watch draagt.
Image
Image

Apple heeft een behoorlijke markt veroverd in dure accessoires die bijna frustrerend effectief zijn.

Ik heb wekenlang de nieuwe Apple Braided Solo Loop voor Apple Watch bekeken. Het zag er prachtig uit, maar voelde duur aan $ 99. Uiteindelijk uitgeput door mijn constante etalages, drukte ik op de koopknop. Je kunt de kwaliteit van Apple gewoon niet verslaan, zelfs als we je niet kwalijk nemen dat je je ongemakkelijk voelt over het uitgeven van $ 99 aan een horlogebandje.

Wat is de gevlochten sololus?

Apple beschrijft de Braided Solo Loop op een fascinerende manier die in eerste instantie ook klinkt als mooie (en verbijsterende) marketingterminologie. Het is gemaakt van 100% gerecycled materiaal, wat geweldig is voor de milieubewuste consument. Het biedt 16.000 polyestergarenfilamenten in elke riem, die zijn verweven met dunne siliconendraden die met een laser op een exacte lengte zijn gesneden.

Image
Image

Tenzij je een expert bent in kledingontwerp, is het onwaarschijnlijk dat veel hiervan echt verklaart waarom de riem kost wat hij kost. Het geeft ook niet echt aan hoe geweldig het voelt, maar daar komen we zo op terug. Cruciaal is dat het, naast al het mooie gebruik van materiaal, geen gebruik maakt van klittenband of een gesp heeft. In plaats daarvan strekt het zich uit over je hand voordat het goed om je pols past.

Bescheiden vroege momenten

Omdat de Braided Solo Loop niet is zoals andere horlogebanden, moet je de juiste maat voor je pols hebben. Meten is een kwestie van een meetkaart uitprinten via de Apple site. Het duurt seconden en het is veel gemakkelijker om een meetlint uit te graven en in inches of centimeters te meten.

Het zag er prachtig uit, maar voelde duur aan $ 99.

Toen mijn horlogebandje arriveerde, voelde het een beetje teleurstellend. Verpakt in een doos zo lang als een Apple Watch, kwam er een bijna te klein horlogebandje uit. Het is moeilijk te begrijpen hoe een horlogeband er indrukwekkender uit kan zien dan een eenvoudig stuk materiaal, maar toch zag dit er zo gewoon uit.

Dat was totdat ik het aantrok.

Het werkt gewoon

De Braided Solo Loop ziet er zeker te klein uit om te passen voordat je hem draagt. Wanneer de Braided Solo Loop losgekoppeld is van een horloge, ziet het eruit als een klein bandje van materiaal dat onmogelijk om iemands pols past. Maak je geen zorgen - het doet; dit is wanneer je je realiseert dat dit horlogebandje magisch is.

Het is moeilijk uit te leggen hoe comfortabel iets op je huid kan voelen. Mijn beste suggestie is dat ik na mijn eerste dag dat ik de Braided Solo Loop droeg, vergat hem uit te doen voordat ik naar bed ging. Ik was echt vergeten dat het om mijn pols zat, iets wat nooit gebeurt met de tientallen wearables die ik in de loop der jaren heb geprobeerd.

Image
Image

Op het moment dat ik mijn schijnbaar comfortabele Seashell Sport Band verwisselde, was het een verschil van dag en nacht. Hoewel de sportband altijd merkbaar was, maar toch redelijk zacht, in tegenstelling tot mijn vorige plastic polsband, was de gevlochten Solo Loop op de juiste manieren vergeetbaar.

Het is ook knus, maar niet te knus. Hoewel hij er veel te klein uitzag om om mijn pols te passen, trok ik hem snel over mijn hand en hij ging gewoon zitten. Ik ben geen fan van een te strakke pasvorm, maar wie wil er iets dat los aanvoelt en kan wegglijden? De Braided Solo Loop strekt zich uit over de potentieel ongemakkelijke ruimte tussen die twee. Net als Goudlokje op zoek naar een bed, het voelde allemaal "precies goed."

Het ziet er ook prachtig uit. Soms voelt het alsof je kunt zien hoe mooi het allemaal is ontworpen. Ik kocht de variant Atlantic Blue om bij mijn algemene kledingsmaak te passen, maar ik zou nu al willen dat ik de andere kleurenschema's kon kopen.

Verwen jezelf (als je kunt)

Als je op mij lijkt, zul je blij zijn met de Braided Solo Loop. Het is nog een ander voorbeeld van wat Apple goed doet: een premium prijs vragen voor iets dat bijna elke cent waard is. Je zult je echter nog steeds ongemakkelijk voelen, wetende dat je zoveel hebt betaald voor een band met materiaal, aangezien er veel goedkopere opties van derden zijn.

Op het moment dat ik mijn schijnbaar comfortabele Seashell Sport Band verwisselde, was het een verschil van dag en nacht.

Maar probeer dit te zien als het kopen van nieuwe kleding. Het verfraait je garderobe en verlevendigt iets dat er voorheen misschien een beetje moe uitzag. Mijn bestaande Apple Watch, met zijn sportbandje, zag er een beetje muf en weinig opwindend uit. Nu voelt het als een gloednieuw horloge; het voelt als een redelijk goedkope upgrade in vergelijking met het kopen van een nieuw horloge.

Houd er rekening mee dat je je altijd een beetje ongemakkelijk zult voelen als je zoiets kleins koopt voor zo veel geld.

Aanbevolen: