Hoe Spotify Playlist Picture op iPad te veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe Spotify Playlist Picture op iPad te veranderen
Hoe Spotify Playlist Picture op iPad te veranderen
Anonim

Wat te weten

  • Selecteer een afspeellijst, tik op Menu, (drie horizontale stippen) en tik vervolgens op Bewerken > Afbeelding wijzigen.
  • Tik op Kies uit bibliotheek om een afbeelding op je iPad te gebruiken of Foto maken om een nieuwe foto te maken.
  • Nadat je een afbeelding hebt geselecteerd om te gebruiken, tik je op Gebruik > Opslaan.

Dit artikel legt uit hoe je een Spotify-afspeellijstafbeelding op je iPad kunt wijzigen, inclusief tips voor het oplossen van problemen als je de afbeelding van je afspeellijst niet kunt wijzigen.

Hoe wijzig ik de afbeelding van mijn afspeellijst op Spotify Mobile?

Je kunt al je afspeellijstfoto's rechtstreeks wijzigen via de Spotify-app op je iPad, en je kunt elke afbeelding gebruiken die op je apparaat is opgeslagen of zelfs een nieuwe foto maken en die in plaats daarvan gebruiken.

Nadat je een afbeelding van een afspeellijst hebt gewijzigd in de Spotify-app op je iPad, wordt deze automatisch gewijzigd op al je apparaten. Het is niet nodig om door te gaan en het opnieuw te wijzigen op je iPhone, computer of een ander apparaat.

Hier leest u hoe u een afbeelding van een afspeellijst op Spotify Mobile kunt wijzigen met de iPad-app:

  1. Open Spotify en tik op Uw bibliotheek.

    Image
    Image
  2. Tik op een van je afspeellijsten.

    Image
    Image
  3. Tik op Menu (drie horizontale stippen).

    Image
    Image
  4. Tik op Bewerken.

    Image
    Image
  5. Tik op Afbeelding wijzigen.

    Image
    Image
  6. Tik op Kies uit bibliotheek.

    Image
    Image

    Tik op Foto maken als je een nieuwe foto wilt gebruiken die met de camera van je iPad is gemaakt.

  7. Tik op een foto in je bibliotheek.

    Image
    Image
  8. Tik op Gebruik.

    Image
    Image
  9. Tik op Opslaan.

    Image
    Image
  10. Je afspeellijst gebruikt nu de aangepaste omslagfoto.

    Image
    Image

Waarom laat Spotify me de afbeelding van mijn afspeellijst niet wijzigen?

Als je een foutmelding krijgt wanneer je de afbeelding van je afspeellijst probeert te wijzigen, zoals "je kunt de wijzigingen in een afspeellijst niet opslaan, probeer het opnieuw", zijn er een aantal mogelijke problemen waarmee je te maken kunt krijgen.

Hier zijn enkele oplossingen die u kunt proberen als u de omslagfoto van uw Spotify-afspeellijst op mobiel niet kunt wijzigen:

  1. Zorg ervoor dat je de eigenaar bent van de afspeellijst. Heb je de afspeellijst zelf gemaakt? Als je dat niet hebt gedaan, kun je de omslagfoto niet bewerken. Probeer een geheel nieuwe afspeellijst te maken met enkele of alle dezelfde nummers en stel vervolgens een aangepaste hoesafbeelding in voor de nieuwe afspeellijst.
  2. Zorg ervoor dat de resolutie van de afbeelding niet te laag is. Gebruik een afbeelding met een resolutie van minimaal 300x300 en probeer het opnieuw.
  3. Probeer de desktop-app of webplayer. Als u de omslagfoto van de Spotify-afspeellijst kunt wijzigen met de webplayer of de desktop-app, betekent dit dat er een probleem is met de Spotify-app op uw apparaat of een probleem met het apparaat zelf.
  4. Wis de app-cache. Open de Spotify-app en tik vervolgens op het tandwielpictogram > Storage > Clear Cache. Start de app opnieuw en kijk of je de omslagafbeeldingen van de afspeellijst kunt wijzigen.

  5. Probeer een schone herinstallatie. Er is mogelijk een cacheprobleem waardoor u uw afspeellijsten niet kunt bijwerken. Verwijder Spotify van uw apparaat en installeer het opnieuw, controleer vervolgens of u de omslagfoto's van de afspeellijst kunt wijzigen.

FAQ

    Hoe wijzig ik de Spotify-afspeellijstafbeelding op de iPhone?

    Open de Spotify-app op je iPhone en tik op de afspeellijst waarvan je de afbeelding wilt wijzigen. Tik op Meer (drie stippen) > Bewerken > Afbeelding wijzigen Kies of u een afbeelding uit uw Foto's-app of maak een foto met de iPhone-camera. Als u op Kies uit bibliotheek hebt getikt, selecteert u de gewenste afbeelding, snijdt u deze bij en tikt u vervolgens op Kies > Opslaan

    Hoe wijzig ik de Spotify-afspeellijstafbeelding op Android?

    Om de Spotify-afspeellijstafbeelding op Android te wijzigen, opent u de afspeellijst en tikt u op Meer (drie stippen) > Bewerken >Afbeelding wijzigen Tik op Kies foto of Foto maken Als je een foto klaar hebt, tik je op Gebruik foto >Opslaan

Aanbevolen: