PDP Energizer 2X oplaadsysteem voor Xbox One Review: een eenvoudige oplossing voor uw oplaadbehoeften

Inhoudsopgave:

PDP Energizer 2X oplaadsysteem voor Xbox One Review: een eenvoudige oplossing voor uw oplaadbehoeften
PDP Energizer 2X oplaadsysteem voor Xbox One Review: een eenvoudige oplossing voor uw oplaadbehoeften
Anonim

Bottom Line

PDP's standalone oplaadsysteem maakt al zijn beloften waar, maar het is misschien niet de beste oplossing voor mensen met beperkte ruimte voor accessoires of slechts één controller.

PDP Energizer 2X oplaadsysteem voor Xbox One

Image
Image

We hebben het PDP Energizer 2X-oplaadsysteem voor Xbox One gekocht, zodat onze deskundige recensent het grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

De Xbox One heeft in de loop der jaren bewezen een geweldige console te zijn, maar een ding dat je gaming echt kan verstoren, is een lege controllerbatterij. In tegenstelling tot de DualShock-controllers van de PS4 die ingebouwde oplaadbare batterijen gebruiken, vertrouwt de Xbox One op je standaard AA - of een oplossing van derden zoals het Energizer 2X-oplaadsysteem van PDP. Met een eenvoudig systeem als dit kun je vergeten dat je verwoed de batterijen van je tv-afstandsbediening moet stelen als je batterij bijna leeg is. Lees verder om te zien wat we vinden van de oplossing van Energizer voor dit eeuwenoude probleem in onze recensie.

Image
Image

Design: een handige standaard om je controllers op te bergen en op te laden

Dit specifieke oplaadsysteem van PDP is niet hun eerste voor de Xbox One. Er zijn in de loop der jaren een paar verschillende versies geweest (inclusief degene die werd teruggeroepen voor het smelten van controllers en het veroorzaken van brandwonden), maar deze doet het goed.

Het ontwerp is vrij eenvoudig, met een laadstation gemaakt van plastic met een scherm aan de voorzijde om de laadniveaus weer te geven, twee Energizer-batterijpakketten, twee witte en twee zwarte batterijklepjes/covers en een AC-stroomkabel. Hoewel het leuk is dat er zowel witte als zwarte covers zijn voor bijpassende controllers, voelt het plastic een beetje goedkoop aan en past het niet perfect bij de controllers, hoewel dit gewoon persoonlijke smaak is en op geen enkele manier invloed heeft op hun werking. Het systeem is compatibel met originele Xbox One-controllers, Xbox One S-controllers en Elite-controllers, maar werkt mogelijk niet met versies van derden.

Met een eenvoudig systeem als dit hoef je niet meer de batterijen van je tv-afstandsbediening te stelen als je batterij bijna leeg is.

Dankzij een slim ontwerp zitten de controllers heel mooi in het oplaadstation (met een of twee in het dock). Deze goede pasvorm komt van de vorm van de beugel op de batterijklepjes die ze stevig op hun plaats vergrendelt terwijl ze in het dockingstation zijn geplaatst, zodat je controllers effectief blijven opladen, zelfs als ze een beetje worden gestoten. Sommige oplaaddocks die we hebben getest, waren niet zo geweldig in dit gebied en het kan een hele klus zijn om ze goed te plaatsen. Hiermee wint het PDP-systeem enkele punten in ons boek. Behalve dat het dock zelf als oplader fungeert, doet het ook dienst als handige standaard voor het opbergen van twee controllers wanneer deze niet in gebruik zijn.

Een ding om op te merken is dat er geen oplaadkabel wordt meegeleverd om controllers tijdens gebruik op te laden. Dit betekent dat je altijd één pakket opgeladen moet houden, anders heb je twee lege batterijpakketten en kun je niet verder gamen. Deze packs kunnen ook niet afzonderlijk worden opgeladen, dus je moet ze opladen in een controller op het dock (wat betekent dat je ook twee controllers nodig hebt om dit te doen).

Image
Image

Configuratieproces: Plug en play

Het opzetten van je nieuwe oplaadsysteem kan niet eenvoudiger. Sluit eerst het dock aan op een stopcontact met de meegeleverde AC-adapter. Vervolgens wil je een van de Energizer-batterijpakketten met een officiële Xbox One-controller erin stoppen, het nieuwe batterijklepje erop schuiven (je moet deze gebruiken zodat de batterij contact kan maken met de oplaadpunten op het dock) en plaats de controller gewoon in het dock met de voorkant naar u toe gericht. De controller moet een beetje vergrendelen en dan zie je het lampje aan de voorkant van het dock oplichten om aan te geven dat je nu aan het opladen bent. Als het klaar is, verandert het lampje van rood in groen om aan te geven dat het volledig is opgeladen en klaar om te spelen. Er zijn twee afzonderlijke LED's om de niveaus van elke controller aan te geven voor degenen die er twee tegelijk opladen.

PDP beweert dat deze pakketten tot 35 uur aan gameplay meegaan als ze uit de doos komen, en onze tests bevestigen dat dit behoorlijk nauwkeurig is.

Oplaadsnelheid: snel opladen dat u niet vertraagt

De belangrijkste vraag waar gamers het antwoord op willen weten, is hoe snel dit oplaadsysteem daadwerkelijk zal opladen. Gelukkig is het vrij snel dankzij het gebruik van een AC-adapter versus een USB-adapter. We hebben de oplaadsnelheid getest nadat we een batterij volledig hadden leeggemaakt en ontdekten dat deze in ongeveer 20 of 30 minuten van 0 naar 100 procent ging. Deze snelheid is uitstekend, waardoor het PDP-dock een van de snelste is die beschikbaar is.

Image
Image

Batterij: Veel beter dan je oude AA's

Het batterijpakket dat het PDP-systeem gebruikt, is een Xbox One Energizer 2X-opladerbatterij. Ongeveer even groot als twee AA-batterijen die samengesmolten zijn, het is een NiMH-batterij met 1200 mAh of 2,4 V. Hoewel dit niet het batterijpakket met de hoogste capaciteit is dat je kunt vinden voor Xbox One-controllers, is het meer dan voldoende. PDP beweert dat deze pakketten tot 35 uur aan gameplay uit de doos meegaan, en onze tests bevestigen dat dit behoorlijk nauwkeurig is, afhankelijk van het gebruik, de controller en de instellingen duurt het een paar uur. Hoewel 35 uur geweldig is, zoals alle oplaadbare batterijen, zal dit aantal in de loop van de tijd onvermijdelijk afnemen naarmate het ouder wordt, maar dat is niet onverwacht. Gelukkig kun je voor dit systeem ook afzonderlijk nieuwe pakketten ophalen voor slechts ongeveer $ 6.

Ongeveer even groot als twee samengesmolten AA-batterijen, het is een NiMH-batterij met 1200mAh of 2,4V.

Bottom Line

Momenteel kun je verwachten dat je ongeveer $ 25-30 beta alt voor het Energizer 2X-oplaadsysteem, en het is verkrijgbaar bij een reeks online of fysieke winkels. Hoewel deze prijs niet de meest betaalbare optie is, vinden we het eerlijk. Voor deze prijs krijg je het dock, twee batterijpakketten en vier batterijklepjes in verschillende kleuren. Als je vier pakketten nodig hebt voor lokale games met gesplitst scherm, moet je nog eens $ 12 uitgeven voor twee extra pakketten, dus dat is ook niet al te armoedig. Je krijgt zeker waar je voor beta alt als het gaat om gaming-accessoires, dus kies verstandig als je afziet van gelicentieerde oplaadsystemen.

PDP Energizer 2X oplaadsysteem voor Xbox One vs. AmazonBasics dubbel oplaadstation voor Xbox One

Er is een hoop concurrentie, maar een keuze waar veel gamers naar toe gaan voor oplaadsystemen is de AmazonBasics-versie. Dus hoe stapelt het zich op? Gelukkig zijn beide officieel gelicentieerd door Xbox, dus maak je daar geen zorgen over. Ze gebruiken allebei vrijwel dezelfde dock-stijl en dezelfde AC-adapter voor het opladen, maar verschillen op een paar belangrijke gebieden.

Terwijl de PDP-versie vier deuren bevat (twee zwarte, twee witte), geeft de AmazonBasics-versie je slechts twee zwarte. De Amazon-versie heeft ook een iets lagere capaciteit van 1100mAh, vergeleken met PDP's 1200mAh. Dat gezegd hebbende, Amazon's is ongeveer $ 5 goedkoper, dus als je niet om de witte batterijdeksels geeft, dan is het misschien de moeite waard om geld te besparen.

Het is ook vermeldenswaard dat er betere oplaadsystemen zijn voor mensen met andere behoeften. Als je wat ruimte wilt besparen, maakt Amazon ook een systeem dat de packs onafhankelijk van een dock of controllers oplaadt die eenvoudig aan de zijkant van je Xbox worden bevestigd. Er zijn ook andere opties die worden opgeladen terwijl je speelt, dus je hebt opties op basis van je specifieke behoeften.

Bekijk onze lijst met de 9 beste Xbox One-accessoires van 2019 om nog meer geweldige accessoires te zien om je game-ervaring te verbeteren.

Geweldig voor mensen met meerdere controllers

PDP heeft eindelijk hun oplaaddock geperfectioneerd met het Xbox One-oplaadsysteem, en het is een geweldige keuze voor mensen met meerdere controllers die hun AA's willen dumpen. Het is snel, efficiënt en eenvoudig te gebruiken.

Specs

  • Productnaam Energizer 2X oplaadsysteem voor Xbox One
  • Product Merk PDP
  • UPC 708056000585
  • Prijs $24.99
  • Gewicht 0,77 lbs.
  • Productafmetingen 7,3 x 2,9 x 3,6 inch.
  • Type Energizer 2X oplaadsysteem - zwart
  • Verwijderbare kabel Nee
  • Kleuropties Zwart, Wit
  • Batterijlevensduur Tot 35 uur gameplay
  • Garantie beperkt (defecten van de fabrikant)
  • Compatibiliteit Alle officiële Xbox One-controllers

Aanbevolen: