Twitter onderzoekt een functie voor het archiveren van tweets

Twitter onderzoekt een functie voor het archiveren van tweets
Twitter onderzoekt een functie voor het archiveren van tweets
Anonim

Twitter zegt dat het is gaan experimenteren met een nieuwe functie die tweets automatisch zou archiveren na een vooraf bepaalde tijd.

Volgens Bloomberg hebben de eigen interne onderzoeken van Twitter aangetoond dat veel gebruikers de privacyfuncties niet volledig begrijpen, dus posten ze minder vaak. Het privacyteam van Twitter wil ervoor zorgen dat die gebruikers zich zelfverzekerder voelen bij het uitspreken van hun mening.

Image
Image

Vanaf nu zou de functie voor het archiveren van tweets een manier zijn om te beslissen of je wilt dat je tweet blijft hangen voordat je hem tweet. Als je het liever tijdelijk hebt, kun je kiezen uit een kleine verscheidenheid aan tijdinstellingen (30, 60 of 90 dagen).

Zodra je tweet live is geweest, hoe lang je de timer ook instelt, wordt deze automatisch gearchiveerd en uit de openbare weergave gehaald. Hoewel, zoals opgemerkt, deze functie zich nog slechts in de conceptfase bevindt, dus er kan veel veranderen voordat deze naar gebruikerstests of openbare release gaat.

Image
Image

Misschien is het meest voor de hand liggende gebruik van een functie voor het archiveren van tweets het kunnen voorkomen dat een slechte versie van jaren geleden op een slecht moment opduikt. Hoewel de wens voor preventieve schadebeperking (of preventie in dit geval) begrijpelijk is, is het nog steeds afhankelijk van het voorbedachte rade van de gebruiker. De gebruiker zou moeten nadenken, misschien midden in een verhitte discussie, of ze willen dat hun woorden na zoveel weken zichtbaar blijven.

Er is nog geen bericht over wanneer het voor openbare tests zou kunnen worden uitgerold, we kunnen ons alleen maar voorstellen hoe de geplande archiveringsfunctie van Twitter eruit zou kunnen zien.

Aanbevolen: