Amazon introduceert de volgende generatie Kindle Paperwhite

Amazon introduceert de volgende generatie Kindle Paperwhite
Amazon introduceert de volgende generatie Kindle Paperwhite
Anonim

De volgende generatie Kindle Paperwhite heeft een groter scherm, sneller pagina's omslaan, een batterijduur van een week en komt uit op 27 oktober.

Amazon heeft twee nieuwe Kindle Paperwhite-modellen geïntroduceerd - de nieuwe 8 GB Paperwhite en de 32 GB Signature Edition - die eind oktober verkrijgbaar zullen zijn. Het herontwerp moet zorgen voor een betere algemene leeservaring, waarbij Amazon verschillende verbeteringen opsomt in de officiële aankondiging.

Image
Image

Eerste en belangrijkste is het scherm zelf, dat is opgekrikt tot 6,8-inch en kleiner is geworden (10.2 mm) randen. Het scherm kan indien nodig ook ongeveer 10% helderder worden dan eerdere modellen. Er is ook een instelbaar warm licht en het display heeft een wit-op-zwart "donker" -modus. De Signature-editie is hetzelfde, behalve dat deze ook een voorlicht bevat dat automatisch de helderheid kan aanpassen, afhankelijk van uw omgeving.

Beide nieuwe modellen bieden ook wat volgens Amazon de langste batterijduur is voor Kindle-apparaten tot nu toe, namelijk 10 weken (ja, weken). Het opladen zelf is ook geüpgraded, nu met behulp van een USB-C-verbinding die in ongeveer twee en een half uur volledig kan worden opgeladen. De Signature Edition bevat ook Qi draadloze oplaadmogelijkheden.

Image
Image

Er is ook een kindspecifiek model, namelijk een waterdichte 11e generatie Paperwhite met een "kindvriendelijke" hoes, een jaar Amazon Kids+ en een garantie van twee jaar. Dit maakt gebruik van oudere hardware, zeker, maar het is ook bedoeld voor jonge kinderen en scheert, volgens Amazon tenminste, ongeveer $ 100 van de totale prijs af.

Je kunt vandaag zowel de nieuwe Kindle Paperwhite als Paperwhite Signature Edition (en Paperwhite Kids) vooraf bestellen bij Amazon. De nieuwe Paperwhite kost $ 139,99, terwijl de Signature Edition $ 189,99 kost. Beide versies worden ook geleverd met vier maanden gratis Kindle Unlimited, voor een "beperkte tijd".

Aanbevolen: