Studenten en docenten krijgen Microsoft Office gratis

Inhoudsopgave:

Studenten en docenten krijgen Microsoft Office gratis
Studenten en docenten krijgen Microsoft Office gratis
Anonim

Microsoft biedt een aantal Microsoft 365-abonnementen voor persoonlijk, zakelijk of non-profitgebruik. Een dergelijk plan is mogelijk al aanwezig op uw school. Studenten en docenten controleren eenvoudig of hun school in aanmerking komt voor een gratis Microsoft 365-abonnement, en ze moeten zich ook zelf kunnen aanmelden voor de aanbieding in plaats van via een beheerder te gaan.

Op de site van Microsoft kun je controleren of je een gratis Microsoft Office-account voor leerlingen en docenten kunt krijgen. Als je niet in aanmerking komt, vraag dan de administratie van je school of ze Microsoft 365 Education ondersteunen.

Image
Image

Wat is inbegrepen voor in aanmerking komende studenten en docenten

Het gratis Microsoft Office-account voor studenten en docenten bevat de nieuwste beschikbare desktopversies van Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Access en Publisher (Office 2019 voor Windows of Office 2019 voor Mac). Bovendien kunt u deze desktopprogramma's installeren op maar liefst vijf pc's of Macs en op maximaal vijf mobiele apparaten.

Deze desktop-applicaties kunnen worden geïntegreerd met Office Online, de browserversie van Word, Excel, PowerPoint en OneNote. Het belangrijkste van Office Online is dat je in re altime kunt samenwerken aan een document met andere studenten of docenten. Als je offline moet werken, kun je lokaal opslaan en vervolgens wijzigingen synchroniseren nadat je opnieuw verbinding hebt gemaakt.

De aanbieding omvat ook gratis opslag in OneDrive. U hebt toegang tot de documenten die u in OneDrive hebt opgeslagen op al uw mobiele en desktopapparaten. Met het Microsoft 365 Education-abonnement kunnen onderwijsinstellingen doorgaans de Office- en OneDrive-ervaring plus sites, gratis e-mail, instant messaging en webconferenties aanbieden. Mogelijk moet je contact opnemen met je school voor details over deze onderdelen.

Hoe u kunt bepalen of u in aanmerking komt

Dit programma is al een tijdje van kracht, maar nu is het gemakkelijker om te bepalen of uw school een kwalificerende instelling is.

Het enige dat u hoeft te controleren of u in aanmerking komt, is het e-mailadres van uw school. Bezoek vervolgens de Microsoft Office 365 Education website om de mogelijkheden voor jouw school verder te onderzoeken.

Wat beheerders van in aanmerking komende instellingen moeten doen

Beheerders hoeven niet veel te doen. Dit is het elegante van het aanbod van Microsoft, zoals beschreven op hun Office in Education-site:

Er zijn geen administratieve handelingen die uw instelling moet ondernemen om zich in te schrijven. Je kunt eenvoudig de beschikbaarheid van Microsoft 365 Education for Students aan je studenten communiceren met behulp van inhoud uit onze toolkit. Neem contact op met uw Microsoft-vertegenwoordiger met specifieke vragen over de stappen die uw school moet nemen.

Voor niet-geschikte studenten of docenten

Je interesse kan aanleiding geven tot belangrijke gesprekken namens de andere leerlingen of docenten op je school. Als uw school niet in aanmerking komt, neemt u contact op met de administratie van uw school om contact op te nemen met Microsoft met betrekking tot het niet in aanmerking komen.

Aanbevolen: