De 5 beste printers voor studenten van 2022

Inhoudsopgave:

De 5 beste printers voor studenten van 2022
De 5 beste printers voor studenten van 2022
Anonim

De beste printers voor universiteitsstudenten worden geleverd met robuuste afdrukprestaties en beschikken over eenvoudige connectiviteit (zowel bekabeld als draadloos) met mobiele apparaten, en dat allemaal zonder een fortuin te kosten. Onze productexperts hebben enkele van de beste printers van bekende merken zoals Epson, Brother en Canon getest en beoordeeld om u te helpen de beste optie te kiezen.

Of je nu van plan bent om binnenkort naar de universiteit te gaan of al online lessen volgt, je hebt een printer nodig om al dat studiemateriaal, referentienotities en huiswerkopdrachten te verwerken. En hoewel er geen gebrek aan opties op de markt is, hangt het kiezen van de juiste printer af van een aantal factoren, zoals het maandelijkse afdrukvolume en de instelling waarin u deze wilt gebruiken.

De Pixma iX6820 van Canon heeft bijvoorbeeld een geweldige printkwaliteit en aparte inkttanks die gemakkelijk te vervangen zijn, maar het is niet de meest compacte optie. Aan de andere kant is de HL-L2350DW van Brother een zwart-witprinter die wordt geleverd met hoge afdruksnelheden en een elegant ontwerp. Je kunt ook kiezen voor alles-in-één apparaten zoals Brother's MFC-J895DW, die scan- en kopieerfuncties hebben.

Hier zijn enkele van de beste printers voor studenten die je kunt kopen.

Beste algemeen: Canon PIXMA iX6820

Image
Image

Canon's printers behoren tot de beste in de branche, en de Pixma iX6820 is daarop geen uitzondering. Met een maximale uitvoerresolutie van maximaal 9600 x 2400 dpi (kleur) en maximaal 600 x 600 dpi (zwart), kunt u met weinig tot geen inspanning hoogwaardige documenten en foto's afdrukken.

Onze productrecensent Danny Chadwick vond de afdrukkwaliteit tijdens het testen uitstekend, met levendige kleuren en goed gedefinieerde randen. De inkjetprinter is geschikt voor afdruksnelheden van ongeveer 14,5 ppm/10,4 ppm (zwart/kleur) en ondersteunt verschillende papierformaten (bijvoorbeeld 8 x 10 inch, letter). Het maakt ook gebruik van vijf afzonderlijke inkttanks, waardoor het gemakkelijker wordt om de inkt van een afzonderlijke kleur te vervangen als deze op is. Andere noemenswaardige toevoegingen zijn een invoerlade voor 150 vel en de functie voor automatisch inschakelen.

De Pixma iX6820 bevat Wi-Fi 802.11bgn, Ethernet en USB. U krijgt ook ondersteuning voor Apple AirPrint en Google Cloud Print voor moeiteloos afdrukken op afstand. Het meet ongeveer 23 x 12,3 x 6,3 inch en weegt ongeveer 18 pond.

Type: Inkjet | Kleur/Monochroom: Kleur | Verbindingstype: Wi-Fi, Ethernet en USB | LCD-scherm: Nee | Scanner/Kopieer/Fax: Nee

"Kleur, tekst en afbeeldingen waren vet en vloeiend, en er was geen spoor van druklijnen of ongelijkmatige inkt." - Jeffrey Daniel Chadwick, producttester

Image
Image

Beste voor foto's: Canon SELPHY CP1300

Image
Image

Bij College draait alles om het maken van herinneringen, en met de SELPHY CP1300 van Canon kun je die herinneringen omzetten in foto's die de moeite waard zijn. Het wordt geleverd met een maximale uitvoerresolutie van 300 x 300 dpi en ondersteunt direct draadloos afdrukken vanaf smartphones en tablets (met behulp van de bijbehorende iOS- of Android-app), evenals digitale camera's (via PictBridge).

Je kunt ook foto's afdrukken vanaf SD-kaarten en USB-flashstations. De SELPHY CP1300 ondersteunt een aantal fotoformaten en -formaten (zoals 2 x 6 inch, 4 x 6 inch, ID-foto's en ministickers), het afdrukken van een foto op briefkaartformaat duurt iets minder dan een minuut. Op een 3,2-inch LCD-scherm kun je basisbewerkingen (bijvoorbeeld kleurcorrectie) aan je foto's maken voordat ze worden afgedrukt. Hoewel deze functie goed werkt, vond onze productexpert Theano Nikitas het een beetje traag.

Hoewel niet zo compact als sommige van zijn rivalen (zoals de HP Sprocket 2e editie), is de SELPHY CP1300 nog steeds vrij draagbaar. Dat gezegd hebbende, moet je de batterij apart kopen om dit ding overal te kunnen gebruiken.

Type: Dye-sublimatie thermische overdracht | Kleur/Monochroom: Kleur | Verbindingstype: Wi-Fi en USB | LCD-scherm: Ja, zonder aanraakondersteuning | Scanner/Kopieer/Fax: Nee

"Veel functies en een echt goede afdrukkwaliteit maken dit geschikt voor consumenten die hun foto's van hun mobiele apparaten en computers in hun handen willen krijgen." - Theano Nikitas, producttester

Image
Image

Beste laser: Brother HL-L2350DW

Image
Image

De HL-2350DW van Brother biedt een groot aantal praktische functies voor een uitzonderlijke prijs en is een van de beste laserprinters die er zijn. Het is vermeldenswaard dat het een monochrome printer is en niet kan worden gebruikt om kleurendocumenten of foto's af te drukken. Het is echter perfect als u een betrouwbare oplossing nodig hebt voor het afdrukken van al uw klasnotities, huiswerkopdrachten en dergelijke.

Met een maximale uitvoerresolutie van 2400 x 600 dpi en een afdruksnelheid van 32 ppm, ondersteunt de HL-L2350DW vele papierformaten en mediatypen (inclusief A4, Letter, enveloppen en etiketten). U krijgt ook een invoerlade voor 250 vel en een sleuf voor handmatige invoer voor meer flexibiliteit. Onze productrecensent Gannon Burgett ontdekte tijdens het testen dat de printer consistent presteert, zonder papierstoringen (of andere problemen) gedurende de gehele beoordelingsperiode.

De HL-L2350DW is uitgerust met Wi-Fi 802.11bgn en USB voor connectiviteit, en ondersteunt ook direct draadloos printen (via standaarden zoals Apple AirPrint en Mopria) vanaf smartphones en tablets. Andere kenmerken zijn een LCD-scherm met één regel en een maandelijkse taakcyclus van maximaal 15.000 pagina's.

Type: Laser | Kleur/Monochroom: Monochroom | Verbindingstype: Wi-Fi en USB | LCD-scherm: Ja, zonder aanraakondersteuning | Scanner/Kopieer/Fax: Nee

"Het is vermeldenswaard dat ik geen enkele storing heb ondervonden tijdens de meer dan 500 afgedrukte pagina's, zelfs niet met het minder dan premium gerecyclede papier dat ik gebruikte." - Gannon Burgett, producttester

Image
Image

Beste draagbare: Epson WorkForce WF-110

Image
Image

Met afmetingen van ongeveer 12,2 x 9,1 x 8,5 inch en een gewicht van slechts 3,5 pond, is de WorkForce WF-110 van Epson compact en draagbaar genoeg om overal mee naartoe te nemen. Maar laat je niet misleiden door dat kleine formaat; het maakt nogal wat uit.

De inkjetprinter heeft een maximale uitvoerresolutie van 5760 x 1440 dpi en wordt geleverd met een ingebouwde oplaadbare batterij waarmee u altijd en overal documenten en foto's kunt afdrukken. U krijgt behoorlijke afdruksnelheden van 6,7 ppm/3,8 ppm (zwart/kleur) met een externe AC-voeding en 3,5 ppm/2,0 ppm (zwart/kleur) wanneer de printer batterijstroom gebruikt.

De WorkForce WF-110 ondersteunt een aantal papierformaten en mediatypes (zoals 8,5 x 11 inch, 5 x 7 inch, A4 en enveloppen), en het 1,4-inch LCD-kleurenscherm maakt het regelen en beheren de functies van het apparaat een moeiteloze taak.

Het wordt geleverd met Wi-Fi 802.11ac en USB als verbindingsopties. Enkele andere opmerkelijke functies zijn ondersteuning voor afdrukken op afstand (via Apple AirPrint en Google Cloud Print) en spraakgestuurd afdrukken dat werkt met alle populaire virtuele assistenten zoals Siri, Google Assistant en Alexa.

Type: Inkjet | Kleur/Monochroom: Kleur | Verbindingstype: Wi-Fi en USB | LCD-scherm: Ja, zonder aanraakondersteuning | Scanner/Kopieer/Fax: Nee

Beste zwart-wit: Brother HL-L2300D zwart-wit laserprinter

Image
Image

Brother's printers staan bekend om hun betrouwbare prestaties, en de HL-L2300D is niet anders. Als uw afdrukbehoeften beperkt zijn tot zwart-witdocumenten, zoals huiswerkopdrachten en aantekeningen in de klas, is dit een van de beste printers die u kunt kopen.

Met een maximale uitvoerresolutie van 2400 x 600 dpi en een afdruksnelheid tot 27 ppm is het ideaal voor grote afdruktaken. Met afmetingen van ongeveer 14 x 14,2 x 17,2 inch, heeft het een blokvormig ontwerp dat het geschikt maakt voor kleine ruimtes zoals slaapzalen. Het ondersteunt een breed scala aan papierformaten (inclusief legal, executive, A5 en enveloppen) en wordt geleverd met een maximale maandelijkse taakcyclus van maximaal 10.000 pagina's. Ook inbegrepen in het pakket zijn automatisch dubbelzijdig printen en een invoerlade voor 250 vel met een handmatige invoersleuf.

Een gebied waar de HL-L2300D zeker ontbreekt, is connectiviteit, aangezien er niets anders is dan USB aan boord. Dit betekent dat er geen manier is om draadloos af te drukken vanaf apparaten zoals smartphones en tablets.

Type: Laser | Kleur/Monochroom: Monochroom | Verbindingstype: USB | LCD-scherm: Nee | Scanner/Kopieer/Fax: Nee

Hoe geweldig alle hierboven beschreven printers ook zijn, onze hoogste stem gaat naar Canon's Pixma iX6820 (zicht op Adorama). Ook al is het een beetje omvangrijk, goodies zoals ondersteuning voor draadloos afdrukken en aparte inkttanks maken dit meer dan goed. Als u niet geïnteresseerd bent in kleurenafdrukken en liever kiest voor een laserprinter die grote volumes aankan, dan is de Brother HL-L2350DW (zicht op Adorama) een uitstekende keuze.

Waar u op moet letten bij de beste printers voor studenten

Extra Functies

Als je op de universiteit zit, weet je nooit wat je nodig hebt voor je volgende les. Natuurlijk hebben hogescholen computerlokalen, maar het is een stuk beter als je kunt printen, scannen, kopiëren of faxen vanuit je eigen studentenkamer.

Image
Image

Ruimteoverwegingen

Als je in een slaapzaal bent, is de hoeveelheid ruimte die je printer inneemt belangrijk. Maar vergeet niet dat printers ook laden hebben die aan de voorkant, achterkant en soms aan de zijkant uitsteken. Je ruimte kennen is net zo belangrijk als functionaliteit.

Kosten per pagina

Veel printers geven u geschatte kosten per afdrukpagina op basis van de gebruikte inkt/toner. Het is duidelijk dat lager beter is, maar je zou verbaasd zijn hoe laag het aantal kan worden, afhankelijk van je behoeften.

Image
Image

FAQ

    Wat is DPI?

    DPI staat voor dots per inch, dat is hoe de resolutie wordt weergegeven bij het afdrukken. Hoe meer stippen er per vierkante inch zijn, hoe dichter ze zijn en hoe scherper uw afdruk is. Hogere getallen zijn beter.

    Wat zijn de voordelen van laserprinters versus inkjetprinters?

    Laserprinters gebruiken toner, een soort poeder in plaats van inkt. Toner is doorgaans goedkoper en het resultaat is minder kosten per pagina bij het afdrukken. Tonercartridges hoeven ook minder vaak te worden vervangen. Terwijl zwart-wit laserprinters concurrerend geprijsd zijn met inkjetprinters, zijn kleurenlaserprinters vaak veel duurder.

    Wilt u kopiëren, scannen en faxen?

    Dat hangt af van je situatie. In een studentenhuis, hoe meer functies je in een enkel apparaat kunt stoppen, hoe beter. Ruimte is vaak kostbaar, dus hoe meer een enkel apparaat kan doen, hoe minder ruimte je nodig hebt voor andere dingen.

Over onze vertrouwde experts

Rajat Sharma is een technologieschrijver en -redacteur met meer dan zeven jaar (en nog steeds) ervaring en heeft in de loop van zijn carrière tot nu toe talloze gadgets getest en beoordeeld. Hij is een expert in computers en hun randapparatuur, inclusief printers.

Danny Chadwick heeft sinds 2008 honderden artikelen, recensies en video's gepubliceerd in Top Ten Reviews. Hij is een expert in consumententechnologie, waaronder printers.

Theano Nikitas' interesse in technologie groeide uit haar liefde voor fotografie en houdt haar altijd nieuwsgierig naar de nieuwste producten en software die zowel praktische als creatieve behoeften vervullen. Ze beoordeelde de Canon SELPHY CP1300, onze keuze voor de beste fotoprinter.

Gannon Burgett is een fotojournalist en sportfotograaf. Zijn werk is verschenen op Gizmodo, Digital Trends, Yahoo News, PetaPixel en vele andere sites. Hij is een expert in computers en hun randapparatuur, inclusief printers.

Aanbevolen: