Hoe een vuurstok uit te schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe een vuurstok uit te schakelen
Hoe een vuurstok uit te schakelen
Anonim

Wat te weten

  • De gemakkelijkste optie: druk lang op de Home-knop en druk vervolgens op Sleep.
  • Gebruik een toetsencombinatie: Houd de knoppen Select en Pause/Play 10 seconden ingedrukt.
  • Als het niet werkt: Koppel de Fire Stick los.

De Fire Stick verbruikt een kleine hoeveelheid stroom van je tv, dus de enige manier om hem echt uit te schakelen, is door hem los te koppelen. Dat betekent echter niet dat je het de hele tijd moet laten draaien. Dit is wat je kunt doen.

Kun je een vuurstok uitzetten?

De Fire Stick in de slaapstand zetten is in wezen hetzelfde als hem uitzetten. Het verbruikt minder stroom en blijft in de slaapstand wanneer u andere smart TV-apps of andere invoerapparaten gebruikt, maar software-updates zullen nog steeds zoals gewoonlijk plaatsvinden.

Deze methoden werken niet als uw Fire TV is vastgelopen of niet meer reageert. Koppel in dat geval de Fire Stick los of volg andere stappen voor probleemoplossing.

Hier zijn een paar manieren om de Fire Stick in de sluimerstand te zetten:

  1. Houd de Home-knop op uw Fire TV-afstandsbediening ingedrukt. Na een paar seconden wordt het menu geopend. Selecteer Slaapstand.
  2. Als je op het startscherm van Fire TV bent, ga je naar Instellingen > My Fire TV > Sleep.

Amazon Fire TV-app

Als je de Amazon Fire TV-app hebt geïnstalleerd, kun je deze gebruiken in plaats van je Fire TV-afstandsbediening. Tik eerst op het tandwiel om Instellingen te openen en tik vervolgens op Slaapstand.

Image
Image

Deze app is beschikbaar in de Apple App Store en de Google Play Store.

Waarom kan ik mijn Fire Stick niet uitschakelen?

Het plaatsen van de Fire Stick werkt mogelijk niet als deze is vastgelopen of niet meer reageert. Zolang je je tv kunt bereiken, kun je de Fire Stick nog steeds uitschakelen door de Fire Stick los te koppelen. Wacht een minuut en steek de stekker er weer in.

Als de Fire Stick is losgekoppeld, krijgt hij geen stroom en voert hij geen software-updates uit.

FAQ

    Hoe zet je de stem op Firestick uit?

    Je kunt ervoor zorgen dat de Fire Stick stopt met het lezen van het scherm door VoiceView uit te schakelen. Houd op de afstandsbediening de knoppen Back en Menu enkele seconden ingedrukt. U kunt ook naar Instellingen > Toegankelijkheid > VoiceView gaan en bevestigen dat u VoiceView wilt uitschakelen.

    Kun je Alexa uitschakelen op een Firestick?

    Er is geen manier om Alexa uit te schakelen op een Amazon Firestick. Alexa wordt echter alleen ingeschakeld als je de microfoonknop ingedrukt houdt.

Aanbevolen: