Ondertiteling uitschakelen op Amazon Prime Video

Inhoudsopgave:

Ondertiteling uitschakelen op Amazon Prime Video
Ondertiteling uitschakelen op Amazon Prime Video
Anonim

Wat te weten

  • Op de website: Speel een video af met ondertiteling ingeschakeld, en klik vervolgens op het spraakballonpictogram > Klik op off.
  • In de app: speel een video af met ondertitels ingeschakeld en druk vervolgens op de menuknop op je afstandsbediening > Ondertitels >English [CC] > Uit.
  • Als ondertitels niet permanent uit blijven (hoewel dat wel zou moeten), helpt het meestal om uit te loggen bij de Amazon-site of de app opnieuw te installeren.

Dit artikel legt uit hoe je ondertitels op Amazon Prime Video uitschakelt, inclusief hoe je ondertitels en ondertitels uitschakelt op Amazon Prime Video op de website en app.

Hoe schakel ik ondertitels uit op Amazon Prime?

Als je ondertitels inschakelt op Amazon Prime, blijft de functie ingeschakeld totdat je deze uitschakelt. Als u zich in een andere omgeving bevindt en geen ondertitels meer nodig heeft, werkt het uitschakelen van de functie net als het inschakelen ervan. Je moet een video afspelen met ondertitels ingeschakeld en de functie uitschakelen met behulp van het menu Gesloten bijschriften en ondertitels.

Hier leest u hoe u ondertitels uitschakelt op Amazon Prime op de webplayer:

  1. Speel een video af waarop ondertiteling is ingeschakeld en klik op het Gesloten bijschrift of Ondertitels (spraakballon) pictogram.

    Image
    Image

    De Amazon Prime Video-interface is verborgen tijdens het afspelen. Beweeg uw muiscursor over de speler, pauzeer de video of tik op uw touchscreen terwijl een video wordt afgespeeld als u het tekstballonpictogram niet ziet.

  2. Klik op Uit. Ondertitels zijn nu uitgeschakeld.

    Image
    Image

Ondertitels uitschakelen in de Amazon Prime-app en Smart TV's

Het uitschakelen van ondertitels in de Amazon Prime-app op je streamingapparaat, zoals een Fire Stick of smart TV, werkt hetzelfde als het uitschakelen van ondertitels in de webplayer, maar je moet je afstandsbediening gebruiken.

Hier leest u hoe u ondertitels uitschakelt in de Amazon Prime-app:

  1. Tijdens het afspelen van een video waarop ondertitels zijn ingeschakeld, pauzeer je het afspelen om te zien met welke knop het optiemenu op je apparaat wordt geopend.

    Image
    Image
  2. Druk op de Options-knop op uw afstandsbediening of controller en selecteer vervolgens Sub titles.

    Image
    Image
  3. Selecteer English [CC].

    Image
    Image

    Als je een andere taal hebt ingeschakeld, zie je dat in plaats van Engels [CC]. Als je in plaats daarvan Uit ziet, betekent dit dat de ondertitels al zijn uitgeschakeld.

  4. Gebruik de navigatieknoppen op je afstandsbediening of controller om omhoog te scrollen en selecteer Uit.

    Image
    Image
  5. Ondertiteling is nu uitgeschakeld.

    Image
    Image

Hoe kan ik ondertitels permanent uitschakelen?

Het kan zijn dat ondertitels automatisch worden ingeschakeld, ook al wilt u geen ondertitels. Je kunt ondertitels uitschakelen tijdens het bekijken van een video, maar daarmee worden ondertitels mogelijk niet permanent uitgeschakeld. Ondertitels en ondertitels zouden uitgeschakeld moeten blijven als je ze uitschakelt, maar een bug kan er soms voor zorgen dat ondertitels weer worden ingeschakeld.

Bekijk andere video-apps voordat je iets anders doet. Als ondertitels ook in je andere apps zijn ingeschakeld, moet je ondertitels op je apparaat uitschakelen. Er is mogelijk een CC-knop op uw afstandsbediening, of u moet mogelijk ondertitels uitschakelen in de apparaatinstellingen. Zoek naar een menu met ondertitels, ondertiteling of toegankelijkheidsinstellingen in de apparaatinstellingen.

Als je Amazon-ondertitels niet permanent worden uitgeschakeld, probeer dan deze procedure:

  1. Schakel ondertitels uit met de hierboven beschreven methode.
  2. Log uit bij de Amazon-website of verwijder de Amazon-app.
  3. Log opnieuw in op de Amazon-website of installeer de Amazon-app opnieuw.
  4. Als ondertitels aan staan, zet ze dan uit met behulp van de hierboven beschreven methode.
  5. Speel een andere video af en controleer of de ondertiteling is uitgeschakeld.
  6. Als de ondertiteling nog steeds aan staat, neem dan contact op met Amazon voor verdere ondersteuning.

FAQ

    Waarom werken de ondertitels niet op Prime Video?

    Als de ondertitels niet werken op Prime Video, ondersteunt het tv-programma of de film die je bekijkt mogelijk geen ondertitels voor de door jou gekozen taal. Mogelijk moet u ook Closed Captioning (CC) inschakelen in de toegankelijkheidsinstellingen van uw apparaat.

    Hoe maak ik ondertitels groter op Prime Video?

    Selecteer in de webplayer de Speech Bubble en selecteer vervolgens Sub title Settings in het pop-upmenu om de tekstinstellingen te vinden. In de app verschijnen opties voor grootte en stijl naast taalopties.

    Hoe wijzig ik de taal voor ondertitels op Prime Video?

    Ga naar de ondertitelinstellingen in de speler om de beschikbare talen voor je inhoud te zien. Wijzig de standaardtaal in uw apparaatinstellingen om automatisch de standaardtaal voor ondertitels in te stellen.

Aanbevolen: