Samsung introduceert een trio nieuwe Galaxy-laptops

Samsung introduceert een trio nieuwe Galaxy-laptops
Samsung introduceert een trio nieuwe Galaxy-laptops
Anonim

Samsung heeft drie nieuwe toevoegingen aan zijn Galaxy Book-reeks aangekondigd die allemaal worden geleverd met Windows 11 en Intel's 11e generatie processor vooraf geïnstalleerd.

Het drietal laptops bestaat uit de toepasselijke naam Galaxy Book, Galaxy Book Odyssey en Galaxy Book Pro 360 5G. Elke pc heeft een uniek ontwerp, met functies die zijn ingesteld om aan een breed scala aan eisen te voldoen, aldus Samsung.

Image
Image

De Galaxy Book claimt een lichtgewicht ontwerp en wordt geleverd met een 15,6-inch Full HD-touchscreen en een speciale grafische kaart voor snelle prestaties. Het ondersteunt ook Dolby Atmos-surroundgeluid, Bluetooth 5.1 en Wi-Fi 6, de nieuwste generatie draadloze connectiviteit. De Galaxy Book kan momenteel worden gekocht met prijzen vanaf $ 749,99.

De Galaxy Book Odyssey levert sterkere prestaties met de GeForce RTX 3050 Ti grafische kaart en een 83Wh batterij. Het wordt geleverd met een Full-HD 15,6-inch scherm met een kijkhoek van 170 graden en een antireflectiecoating.

De Odyssey wordt ook geleverd met de Odyssey Control-app, waarmee je kunt overzien en regelen hoe de CPU, GPU, RAM en ventilatorsnelheid van de laptop worden gebruikt. De prijzen voor de Odyssey beginnen bij $1,399.99 en worden gelanceerd op 11 november.

De Galaxy Book Pro 360 5G is een 2-in-1 laptop die kan worden omgezet in een tablet voor creatieve projecten. Het heeft een Full-HD 13,3-inch touchscreen en wordt geleverd met een grotere S Pen voor meer comfort.

Image
Image

De Galaxy Book Pro 360 ondersteunt 5G-connectiviteit voor een snellere en veiligere verbinding, iets wat de oudere versie miste.

Net als de Odyssey zal de 360 beschikbaar zijn op 11 november met prijzen vanaf $1,399.99.

Aanbevolen: