The NFL Hits 'Fortnite' Met een Groot Nieuw Ketchup-Fueled Toernooi

The NFL Hits 'Fortnite' Met een Groot Nieuw Ketchup-Fueled Toernooi
The NFL Hits 'Fortnite' Met een Groot Nieuw Ketchup-Fueled Toernooi
Anonim

Fortnite verwelkomt Quarterback Patrick Mahomes in de Icon Series met verschillende nieuwe outfits en een speciaal toernooi.

De steeds groter wordende "wie zou winnen in een gevecht" -simulator die Fortnite is, heeft zijn allereerste Icons Series-toevoeging van de NFL aangekondigd: Patrick Mahomes, quarterback voor de Kansas City Chiefs. Compleet met zijn eigen kenmerkende emote en outfits. "Om deel uit te maken van een game die ik al zo lang speel, is een droom die uitkomt," zei Mahomes in het persbericht, "Het was geweldig om bij elke stap betrokken te zijn bij het creatieve en ontwerp van mijn Outfit."

Image
Image

Mahomes heeft twee outfitopties: zijn normale outfit met meerdere variaties (standaard, bionische arm en gladiator) en zijn Saucy Style-outfit die zijn liefde voor ketchup laat zien. De kenmerkende Showtime-viering van de quarterback is ook als kenmerkende emote aan de game toegevoegd.

Als je een deel van de Superbowl MVP wilt krijgen, kun je deelnemen aan de Patrick Mahomes Cup om te proberen zijn Outfit en Back Bling te winnen. Het Zero Build Squads-toernooi vindt plaats op dinsdag 23 augustus, waarbij teams het tegen elkaar opnemen en geen in-game constructie is toegestaan.

Image
Image

Spelers kunnen op woensdag 24 augustus ook accessoires, outfits en kenmerkende emote van Mahomes kopen in de Fortnite Item Shop. Er is nog geen prijsoverzicht, maar items zullen vermoedelijk tussen de 200 en 2000 V-Bucks kosten. En V-Bucks kunnen in bundels worden gekocht voor $ 7,99 voor 1.000, $ 19,99 voor 2, 800, $ 31,99 voor 5.000 of $ 79.99 voor 13, 500. Op donderdag 25 augustus zal er ook een persoonlijk Tailgate Gladiators-feest plaatsvinden op de parkeerplaats van GEHA Field in Arrowhead Stadium.

Aanbevolen: