Samsung introduceert een heleboel nieuwe vouwapparaten

Samsung introduceert een heleboel nieuwe vouwapparaten
Samsung introduceert een heleboel nieuwe vouwapparaten
Anonim

Als je dacht dat Samsung zou stoppen met het maken van opvouwbare gadgets na de Galaxy Z Fold en Galaxy Z Flip, denk dan nog eens goed na.

Samsung gebruikte het CES-evenement van deze week om een hele reeks opvouwbare apparaten te onthullen, waaronder drie opvouwbare telefoons en één opvouwbare notebook, zoals gerapporteerd door Android Authority en een officieel persbericht.

Image
Image

Als eerste een paar opvouwbare smartphones. Deze prototypeontwerpen hebben de codenaam de "S"-vouw en de "G"-vouw om redenen die duidelijk zullen worden. De "S"-vouwtelefoon gebruikt drie panelen om uit te vouwen tot een S-vorm. Samsung zegt dat dit nuttig zal zijn om de maximale grootte van smartphones in de toekomst te vergroten.

De "G"-vouw gebruikt ook drie opvouwbare panelen, maar ze vouwen naar binnen om enigszins op de letter G te lijken. Het bedrijf zegt dat dit ontwerp gunstig is voor telefoons die zijn gemaakt voor buitenactiviteiten, zoals wandelen, zoals de naar binnen gerichte G- gevormde vouw stelt u in staat om het apparaat vrijwel overal op te bergen zonder het scherm te beschadigen.

Volgende, de Flex Slidable. Op het eerste gezicht lijkt dit prototype van een smartphone op een normaal apparaat, maar met een druk op de knop rolt het scherm naar de zijkant uit om de gebruiker meer schermruimte te geven.

Eindelijk hebben we Samsung's kijk op een opvouwbare notebook, de Flex Note. Met één doorlopend opvouwbaar scherm lijkt dit op een grote opvouwbare tablet, maar het bedrijf zegt dat je door het grotere schermruimte gemakkelijk het onderste derde deel in een toetsenbord kunt veranderen als dat nodig is. Ze suggereerden ook dat de onderkant kan worden gebruikt als een schuifbalk voor videobewerking, een peninvoerblok en meer.

Image
Image

Deze stappen zijn logisch als je bedenkt dat Samsung het enige bedrijf is dat momenteel opvouwbare telefoons in hoge volumes maakt, ondanks enige lichte concurrentie van merken zoals Oppo en Motorola.

Dit zijn echter slechts prototype-apparaten en hebben geen releasedatum(s).

Meer lezen? Bekijk hier al onze CES 2022-dekking.

Aanbevolen: