Apple tvOS 15 lanceert 20 september

Apple tvOS 15 lanceert 20 september
Apple tvOS 15 lanceert 20 september
Anonim

Apple heeft tijdens het recente online evenement van het bedrijf een update aangekondigd voor de Apple TV, tvOS 15, die een aantal nieuwe functies naar het apparaat zal brengen.

Volgens de technische nieuwssite Cord Cutters News wordt de update naar verwachting op 20 september gelanceerd voor in aanmerking komende apparaten en bevat deze nieuwe categorieën, evenals hardware-updates om de kijkervaring te verbeteren.

Image
Image

De twee nieuwe categorieën zijn: "Voor jullie allemaal" en "Gedeeld met jou". For All of You stelt films en shows voor waarin jij of iemand anders in je huishouden mogelijk geïnteresseerd is. Deze suggesties gaan verder dan de inhoud van Apple en omvatten ook programma's van andere diensten.

Shared With You toont alle films en shows die met je zijn gedeeld via sms op je iPhone.

De update bevat ook hardware-ondersteuning. Ruimtelijke audio simuleert de theaterervaring bij het dragen van uw aangesloten AirPods Pro of AirPods Max door surround sound van hoge kwaliteit te bieden. Bovendien is slimme AirPods-routering een verbeterde functie die het gemakkelijker maakt om je AirPods aan te sluiten, en Apple TV geeft nu een melding wanneer ze verbinding maken.

Apple TV verbetert ook de huisbeveiliging door meerdere aangesloten HomeKit-camera's tegelijk weer te geven. En als je twee HomePod-miniluidsprekers hebt, kunnen ze worden aangesloten op je Apple TV voor een rijker geluid.

Image
Image

Een andere functie, SharePlay, zal pas later beschikbaar zijn; Apple heeft niet gezegd wanneer. Met SharePlay kunnen gebruikers via Group FaceTime kijkfeesten organiseren met andere mensen op in aanmerking komende apparaten. Het werkt ook met Group Workout, waarmee je via FaceTime met vrienden kunt trainen.

tvOS 15 zal beschikbaar zijn op de meest recente apparaten, waaronder Apple TV HD en Apple TV 4K.

Aanbevolen: