Waarom mijn vrouw het Logitech Logi Dock wil

Inhoudsopgave:

Waarom mijn vrouw het Logitech Logi Dock wil
Waarom mijn vrouw het Logitech Logi Dock wil
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Het Logi Dock biedt veel handige poorten voor het aansluiten en opladen van verschillende apparaten.
  • Externe knoppen voor vergaderingen op afstand en filters voor achtergrondruis zijn een nog grotere deal.
  • Alleen de prijs (die redelijk is voor wat het is) kan een afschrikmiddel zijn voor iemand met een beperkt budget.

Image
Image

Dockingstations die verbinding maken met meerdere elektronische apparaten en deze opladen, zijn niet nieuw, maar de ingebouwde functies voor vergaderingen op afstand van de Logi Dock maken een verschil. En het is ook geen flauwekul als het gaat om apparaatconnectiviteit.

Logitech's aankomende dock beschikt over een groot aantal poorten van USB-A tot USB-C tot HDMI tot een Bluetooth-verbinding, allemaal ingebouwd en direct klaar voor gebruik. En natuurlijk kan hij ook apparaten zoals laptops en tablets opladen terwijl ze zijn aangesloten.

Het Logi Dock is van bijzonder belang geweest voor mijn vrouw, Diana Teeter, die zowel parttime bibliothecaris is voor CUNY als fulltime kunstenaar. "Beide banen hebben geresulteerd in technologie en snoeren die rond mijn bureau kronkelen - nog erger nu mijn dagelijkse baan soms afgelegen is", zei ze. "Het bibliotheekwerk bestaat ook uit veel Zoom-vergaderingen gedurende mijn werkdag, zodat alle teams in de bibliotheek dingen voor onze klanten kunnen blijven doen terwijl we niet op locatie zijn."

De aantrekkingskracht van de organisatie

Omdat Diana en ik er allebei op vertrouwen dat we de hele dag door verschillende vormen van technologie om ons heen hebben, is het belangrijk om alles georganiseerd te kunnen houden. Vooral de manier waarop haar werkruimte is ingericht, maakt het moeilijk om meer dan een paar apparaten tegelijk aan te sluiten. Dat en de indeling maken het moeilijk om te voorkomen dat je over netsnoeren struikelt als je achter de tafel vandaan komt.

Image
Image

In staat zijn om meerdere apparaten op één centrale box aan te sluiten, vooral een met meerdere poorten voor verschillende kabelformaten, zou enorm zijn. Het zou de beperking van het hebben van een enkel stopcontact vrijwel elimineren, en zou het gemakkelijker maken om alles boven 0% batterijvermogen te houden. Diana heeft altijd ten minste een iPad open terwijl ze aan het schilderen is, als referentie of voor entertainment op de achtergrond. Met een Logi Dock zou ze het opgeladen kunnen houden, de audio naar het dock kunnen sturen voor beter geluid en de fysieke ruimte hebben voor haar laptop, telefoon of zo ongeveer iets anders.

"Mijn bureau heeft één stopcontact in de buurt en nadat ik mijn bureaulamp en werklaptop heb aangesloten, is er geen ruimte voor mijn telefoon, mijn tablet, mijn persoonlijke laptop… je weet wel, al het andere," zei ze. "Dat nest snoeren getemd krijgen en alles opgeladen houden in een beperkte ruimte klinkt geweldig."

Het enige struikelblok is dat prijskaartje van $ 399. "Ik denk dat het voor wat het is, heel redelijk geprijsd is", zei ze. "Maar voor iemand zoals ik, die een beperkt budget heeft, is het een wat grotere investering dan ik op dit moment wil doen."

De handigheid van vergaderingen op afstand

Aantrekkelijker dan het gemak van het kunnen organiseren en opladen van meerdere elektronica op één plek, zijn die ingebouwde functies voor vergaderingen op afstand. Wanneer het wordt uitgebracht, ondersteunt het Logi Dock Google Meet, Microsoft Teams en Zoom, zonder dat u extra software hoeft te downloaden. Die ondersteuning omvat een handvol knoppen aan de bovenkant van de doos die kunnen worden gebruikt om deel te nemen / een gesprek te verlaten, de microfoon te dempen / dempen op te heffen of uw videocamera aan / uit te zetten - allemaal afgehandeld via de externe knoppen zonder te hoeven gebruiken de app of sneltoetsen.

Image
Image

Volgens Diana: "Het idee om één apparaat te hebben dat zowel mijn werkruimte kan opruimen als mijn vele apparaten opgeladen kan houden en me snel kan koppelen aan mijn Zoom-gesprekken (terwijl me eraan herinnert dat er een gesprek plaatsvindt) klinkt erg aantrekkelijk."Zelfs specifieker, ze is enthousiast over de vermindering van achtergrondgeluid."Mijn bureau staat vlak bij de voordeur van ons appartement en er is veel lawaai in de gang," zei ze. knop elke keer dat iemand ons gebouw in of uit loopt!" Geen zorgen hoeven maken over onverwachte geluiden zou een aanzienlijke hoeveelheid tijd en concentratie vrijmaken, die beide beter aan die vergaderingen kunnen worden besteed.

Er is nog één ding dat Diana graag zou willen zien vanuit het Logi Dock, hoewel het geheel aan Logitech is en geen make-or-break-functie zou zijn; gewoon iets leuks om te hebben.

"Ik ben dol op het knipperende lichtalarm wanneer een [geplande] vergadering op het punt staat te beginnen," zei ze. "Ik denk dat het nuttig kan zijn om die waarschuwingsfunctie in andere agenda-afspraken te integreren, zoals het knipperen van één kleur voor een webvergadering en een andere kleur voor een telefonische vergadering."

Aanbevolen: