Remote werkstations opruimen met Logitech's Logi Dock

Remote werkstations opruimen met Logitech's Logi Dock
Remote werkstations opruimen met Logitech's Logi Dock
Anonim

Logitech's nieuwe Logi Dock wil niet alleen uw bureau opruimen, het wil het ook gemakkelijker maken om vergaderingen op afstand te beheren.

Als je thuis hebt gewerkt en het gevoel hebt dat je bureau onhandelbaar begint te worden, heeft Logitech een nieuw dockingstation dat het je wil verkopen. Het Logi Dock is, net als de rest van zijn soortgenoten, ontworpen om te helpen bij het opruimen van het bureaublad door te fungeren als een stand-in voor een heleboel netsnoeren en kabels. De kicker is dat het ook is ontworpen om te integreren met externe vergaderservices zoals Zoom en Google Meet.

Image
Image

Met het Logi Dock kunt u deelnemen/afsluiten, dempen/dempen opheffen en uw camerafeed in-/uitschakelen tijdens een videoconferentiegesprek via externe knoppen. Dit betekent dat je gewoon op een plek bovenaan het dock zelf kunt tikken, in plaats van de in-app-functies of sneltoetsen te gebruiken.

Volgens de compatibiliteitspagina ondersteunt het apparaat Google Meet, Microsoft Teams en Zoom direct uit de doos. Op dit moment wordt alleen de mute/unmute-optie ondersteund, maar de andere twee functies zijn "binnenkort beschikbaar", waarschijnlijk tegen de tijd dat Logi Dock wordt gelanceerd.

Image
Image

Als dockingstation heeft de Logi Dock ook een aantal poorten voor het aansluiten en opladen van verschillende apparaten. Het beschikt over twee USB-A 3.0 en drie USB-C 3, 1-poorten, een display-poort, een poort voor HDMI en een voor USB-C upstream, een Kensington-slot en een knop voor Bluetooth-koppeling. Volgens Logitech kun je hiermee je laptop van stroom voorzien (tot 100 W), maximaal twee monitoren aansluiten en draadloos verbinding maken met een smartphone of tablet voor audiostreaming.

Het Logi Dock staat gepland voor ergens deze winter en kost $ 399. Voorbestellingen zijn nog niet beschikbaar, maar je kunt je aanmelden om meldingen te ontvangen wanneer dat verandert.

Aanbevolen: