Google Zoeken krijgt donkere modus op desktop

Google Zoeken krijgt donkere modus op desktop
Google Zoeken krijgt donkere modus op desktop
Anonim

Google heeft eindelijk de donkere modus toegevoegd aan zijn desktopzoekopdracht.

Op donderdag kondigde Google aan dat het eindelijk zijn donkere thema naar Google Search Desktop zou brengen. De functie is al voor sommigen beschikbaar en zal in de komende weken beschikbaar komen voor de rest van de wereld, aangezien deze in een gespreide release wordt uitgerold.

Image
Image

Donker thema is al enige tijd beschikbaar op Google Search Mobile, maar dit is de eerste keer dat Google officieel een donkere modus heeft uitgebracht voor de desktopversie van zijn zoekpagina's. Indien ingeschakeld, vervangt het donkere thema de gebruikelijke witte achtergrond van Google Zoeken volledig door een donkerdere versie die voor veel gebruikers prettiger is voor de ogen.

Gebruikers kunnen de optie inschakelen in het weergavegebied van het menu Instellingen Google Zoeken. Indien ingeschakeld, wordt de donkere modus ingeschakeld voor de startpagina van Google, de zoekpagina, de zoekinstellingen en meer. Sommige gebruikers hebben de donkere modus kunnen activeren dankzij een pop-up die bovenaan de zoekpagina verscheen, hoewel de beschikbaarheid van deze melding van gebruiker tot gebruiker kan verschillen.

Image
Image

Met het donkere thema dat officieel beschikbaar is op Google Search Desktop, kunnen gebruikers die liever op internet surfen met lichte tekst op een donkere achtergrond, dit nu doen zonder door hoepels te hoeven springen of extra plug-ins te hoeven installeren.

Aanbevolen: