Samsung kondigt nieuwe milieuvriendelijke polsbandcollectie aan

Samsung kondigt nieuwe milieuvriendelijke polsbandcollectie aan
Samsung kondigt nieuwe milieuvriendelijke polsbandcollectie aan
Anonim

Samsung heeft een nieuwe limited-edition polsbandcollectie onthuld, gemaakt van duurzaam geproduceerde materialen voor de Galaxy Watch4.

In een bericht op zijn Newsroom-blog zegt het bedrijf dat het nauw samenwerkt met modebedrijf Sami Miro Vintage om zes horlogebanden te produceren die zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals Apple Peel-leer.

Image
Image

De zes horlogebanden zijn Stratus Sky, Midnight Black, Aurora Night, Cloud Navy, Earth Sunrise en Dawn Atlas.

Stratus Sky en Midnight Black zijn gemaakt van het eerder genoemde Apple Peel-leer, met materiaal afkomstig van afval van de fruitindustrie. De andere vier zijn gemaakt van milieuvriendelijk en niet-giftig TPU-materiaal, een soort flexibel plastic.

Samsung vermeldt dat de producten geen DMF-resten achterlaten, een chemische stof die schadelijk kan zijn voor de huid. De polsbandjes zijn ook niet geplastificeerd en kunnen worden gerecycled.

Image
Image

Deze polsbandjes maken deel uit van een voortdurende inspanning van Samsung om duurzame praktijken te vergroten. In 2019 kondigde het bedrijf aan dat het zijn plastic verpakkingsmaterialen zal vervangen door milieuvriendelijkere materialen, en eerder dit jaar bereikte het 100% gebruik van hernieuwbare energie op zijn Amerikaanse, Chinese en Europese werklocaties.

Er is een beperkt aantal Sami Miro Vintage-polsbandjes beschikbaar voor aankoop op de website van Samsung. De polsbandjes beginnen bij $ 39,99 en smartwatch-gebruikers kunnen drie gratis wijzerplaten downloaden van de Google Play Store.

Aanbevolen: