Samsung kondigt een nieuwe 14-inch Galaxy Chromebook Go aan

Samsung kondigt een nieuwe 14-inch Galaxy Chromebook Go aan
Samsung kondigt een nieuwe 14-inch Galaxy Chromebook Go aan
Anonim

Samsung heeft dinsdag een nieuwe 14-inch Chromebook Go onthuld, een laptop die niet te verwarren is met de onlangs uitgebrachte Galaxy Book Go (Wi-Fi) laptop.

De nieuwe Galaxy Chromebook Go heeft een 14-inch TFT HD-scherm en draait op Chrome OS. Hoewel de naamgeving vergelijkbaar is, is dit niet hetzelfde model als Samsung's Galaxy Book Go (Wi-Fi), die Windows 10 gebruikt. De nieuwe Chromebook Go zal ook iets groter en zwaarder zijn dan de Galaxy Book Go (Wi-Fi).

Image
Image

Een ander onderscheid is dat deze nieuwe Chromebook Go een Intel N4500 Celeron-processor gebruikt, in vergelijking met de Qualcomm 7c Gen.2 leeuwenbek. De Chromebook Go gebruikt ook een 45W USB Type-C-oplader, terwijl de Galaxy Book Go (Wi-Fi) een 25W USB Type-C-snellader heeft. Om de belangrijkste verschillen af te ronden, wordt de Chromebook Go geleverd met twee stereoluidsprekers van 1,5 W, wat een stap terug lijkt te zijn van de Dolby Atmos-luidsprekers van de Galaxy Book Go (Wi-Fi).

Image
Image

De rest van de specificaties zijn redelijk vergelijkbaar tussen de nieuwe Chromebook Go en de Galaxy Book Go (Wi-Fi). Beide bieden een batterijduur van 42,3 Wh, een 720p HD-camera, 14-inch TFT HD-schermen, 4-8 GB geheugen en tot 128 GB opslagruimte. Het is vermeldenswaard dat de Chromebook Go, ondanks het feit dat hij dezelfde schermgrootte heeft, een resolutie heeft van 1366 x 768, vergeleken met de 1920 x 1080 in de Galaxy Book Go (Wi-Fi). Beide modellen zijn ook voorzien van Bluetooth- en Wi-Fi-connectiviteit, hoewel de nieuwe Chromebook Go Wi-Fi 6 biedt via Wi-Fi 5. van de Galaxy Book (Wi-Fi).

Prijzen voor de Galaxy Chromebook Go zijn nog niet bekendgemaakt, maar 9to5Google speculeert dat het waarschijnlijk minder dan $ 400 zal kosten - nog een potentiële gelijkenis met de Galaxy Book Go (Wi-Fi), voor $ 349,

Aanbevolen: