Sony verlaagt de downloadsnelheden van PlayStation US om spanningen te beheersen

Inhoudsopgave:

Sony verlaagt de downloadsnelheden van PlayStation US om spanningen te beheersen
Sony verlaagt de downloadsnelheden van PlayStation US om spanningen te beheersen
Anonim

Waarom dit ertoe doet

Meer mensen blijven thuis en benadrukken de netwerken over de hele wereld. Het beheer van de soort is de beste manier om ervoor te zorgen dat er geen catastrofale uitval is.

Image
Image
Joe Brady

Sony heeft besloten het downloaden van games voor zijn Amerikaanse klanten te vertragen om de druk op zijn netwerken te beheersen tijdens de coronaviruspandemiereactie van iedereen die thuisblijft. Het bedrijf heeft een paar dagen geleden een soortgelijke maatregel ingevoerd voor een Europees publiek.

Wat ze zeiden: "Spelers kunnen wat langzamere of vertraagde game-downloads ervaren, maar zullen nog steeds genieten van robuuste gameplay", schreef het bedrijf in een blogpost. Sony vindt het belangrijk om zijn steentje bij te dragen om de zorgen over de stabiliteit van het internet aan te pakken, aangezien mensen sociale afstand bewaren en meer afhankelijk zijn van internettoegang.

Wat dit betekent voor gamers: Je online wedstrijden zullen niet meer haperen of vertragen dan normaal, maar als je grote gamebestanden downloadt, kan het even duren iets langer.

Het grotere plaatje: Sony is natuurlijk niet het eerste online-entertainmentbedrijf dat mogelijke netwerkcongestie oplost. Netflix, Facebook, YouTube en Amazon Prime (onder andere) hebben zich allemaal gecommitteerd aan lagere netwerksnelheden in de nasleep van de huidige pandemie.

Bottom line: Ervoor zorgen dat internet bestaat, ook al werkt het wat langzamer, is essentieel voor ons moreel als samenleving. Eenvoudige stappen als deze zijn heel logisch in onze huidige thuissituatie en zullen waarschijnlijk terugkeren naar "normaal" zodra de zaken zijn opgelost.

Aanbevolen: