Luisteren naar audioboeken op Android

Inhoudsopgave:

Luisteren naar audioboeken op Android
Luisteren naar audioboeken op Android
Anonim

Wat te weten

  • Download voor een grote selectie audioboeken de Audible-app en luister naar audioboeken op je apparaat.
  • Als je van de optie van audioboeken en e-boeken houdt, biedt Amazon Whispersync toegang tot beide.
  • Download de Libby-app om audioboeken uit je plaatselijke bibliotheek te lenen en ernaar te luisteren op je apparaat.

Dit artikel legt verschillende manieren uit om naar audioboeken te luisteren op je Android-apparaat.

Audible en andere luisterboekenclubs

Audible, eigendom van Amazon, is een populaire commerciële optie die een ontelbare hoeveelheid professioneel ingesproken audioboeken bevat. U kunt uw boeken overzetten van apparaat naar apparaat, ook niet-Android-apparaten. De boeken worden beschermd door DRM en u mag niet-Audible-apps gebruiken of het bestand naar te veel apparaten tegelijk downloaden.

Image
Image

Als je een audioboekliefhebber bent, is de kwaliteit goed en is de selectie fantastisch. Als u wilt weten of de service u bev alt, meldt u zich aan voor de proefperiode van 30 dagen (uw eerste boek is gratis) en beta alt u daarna. De prijzen zijn vergelijkbaar voor andere audioboekclubs, maar Audible heeft de grootste selectie.

Amazon Whispersync

Als je graag e-books leest en naar audioboeken luistert, bekijk dan het Amazon Whispersync-programma. Wanneer je de audioboekversie van een e-book met korting koopt, synchroniseert Whispersync je bladwijzer tussen de twee formaten. Als je bijvoorbeeld in hoofdstuk 2 van het e-boek "De leeuw, de heks en de kleerkast" bent, ben je in hoofdstuk 2 van het audioboek. Dit is fantastisch als je graag in de auto naar boeken luistert en ze tijdens de lunch leest.

Image
Image

Audiobooks gekocht via Whispersync en Audible play in de Audible-app.

Individueel kopen

Andere boekwinkels, zoals Barnes & Noble, bieden directe verkoop van audioboeken aan. Als je populaire titels wilt lezen, ben je waarschijnlijk beter af met de prijzen van de boekenclub. U kunt echter rondkijken en boeken vinden die goedkoper zijn dan het maandelijkse bedrag dat u bij Audible zou betalen.

De meeste van deze audioboeken worden verkocht als MP3-bestanden. MP3 is een standaard audiobestandsformaat dat kan worden afgespeeld in elke app die MP3 afspeelt. Andere onafhankelijke boekuitgevers en winkels zijn begonnen met het verkopen van audioboeken in mp3-formaat.

Gebruik de bibliotheek

Veel bibliotheken in het hele land gebruiken een systeem zoals Overdrive of Hoopla om boeken uit te lenen aan kaarthouders (gratis!). Er is een gebruiksvriendelijke begeleidende app genaamd Libby die zoekt naar audioboeken (en ook e-books) in uw plaatselijke bibliotheek.

Image
Image

Hoewel je plaatselijke bibliotheek deze service misschien niet heeft, hebben velen dat wel, dus het is de moeite waard om ernaar te kijken. Er zijn een beperkt aantal audioboeken beschikbaar om uit te checken via deze fantastische app.

Ontvang ze gratis

Er zijn legitieme en gratis audioboeken beschikbaar voor werken in het publieke domein. Deze boeken zijn oud, maar het is een geweldige kans om de klassiekers te herzien. Er zijn veel legitieme bronnen voor gratis audioboeken. Vrijwilligers lezen deze boeken om de boeken voor iedereen toegankelijk te maken, ook voor mensen met een visuele beperking.

Image
Image

Er zijn veel spelers voor audioboeken en een favoriet is de LibriVox Audio Book Player. De mogelijkheid om titels te zoeken en te downloaden is geïntegreerd in de app. U hoeft geen MP3-bestanden van een andere bron te downloaden en ze vervolgens te sideloaden naar uw apparaat.

Aanbevolen: