Waarom ik de nieuwe Smart Soundbar 900 van Bose wil

Inhoudsopgave:

Waarom ik de nieuwe Smart Soundbar 900 van Bose wil
Waarom ik de nieuwe Smart Soundbar 900 van Bose wil
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Bose komt met een nieuwe high-end soundbar met ondersteuning voor Dolby Atmos en Spatial Audio.
  • Met de nieuwe soundbar kun je verbinding maken met andere slimme luidsprekers van Bose in je hele huis, waardoor systemen met meerdere kamers mogelijk zijn.
  • De ingebouwde Adaptiq-functie kalibreert ook audio specifiek voor uw ruimte.
Image
Image

Het wordt steeds moeilijker om de nieuwe Smart Soundbar 900 van Bose niet aan mijn winkelwagentje toe te voegen.

Negenhonderd dollar voor een nieuwe soundbar klinkt misschien een beetje extreem, maar de nieuwe high-end Soundbar 900 van Bose lijkt veel toe te voegen aan je home entertainment-systeem. Boordevol functies zoals ondersteuning voor Dolby Atmos en Bose's QuietPort-technologie, zegt Bose dat de nieuwe soundbar een betere kwaliteit levert dan zijn vorige high-end soundbar, terwijl hij je ruimte ook tot leven brengt met de geluiden van je films en shows.

Hoewel de nieuwe soundbar niet goedkoop is, brengen de functies die Bose in dit gestroomlijnde pakket heeft weten te duwen veel op tafel, waardoor het een waardige upgrade van mijn home-entertainmentsysteem is.

Met alle nieuwe functies in de Soundbar 900 en de beweringen die Bose erover doet, lijkt het een upgrade die de moeite waard is.

Ruimtelijke audio geüpgraded

Een van de grootste voordelen van de Soundbar 900 is ondersteuning voor Dolby Atmos. Ruimtelijke audio is de afgelopen jaren langzaam meer een functie in soundbars geworden. Bose lijkt echter de lat wat hoger te leggen door de Soundbar 900 nog aantrekkelijker te maken voor gebruikers die op zoek zijn naar ruimtelijke audio-ondersteuning.

Bose zegt dat de nieuwe soundbar verder gaat dan gewone ruimtelijke audio en ook de PhaseGuide-technologie van het bedrijf gebruikt om een horizontaal audio-effect te creëren. Het bedrijf beweert dat zijn technologie de soundbar in staat kan stellen ruimtelijke audio-achtige effecten te creëren, zelfs bij shows en films die geen ruimtelijke audio ondersteunen.

Er wordt beweerd dat de soundbar verschillende aangepaste arrays en andere hardwarestukken gebruikt om het effect te creëren zonder dat het in de media zelf hoeft te worden ingeschakeld. Het zou interessant zijn om te kunnen genieten van een vorm van ruimtelijke audio op alle media die je bekijkt en zou over het algemeen een meer meeslepende audio-ervaring moeten bieden.

Het bedrijf zegt dat dit wordt gedaan door signalen van de media te remixen om een ruimtelijk audio-achtig effect te creëren. Het beschrijft echter niet precies hoe het werkt, en zonder echte testervaring is het moeilijk te zeggen hoe effectief de technologie zal zijn.

Het idee is echter leuk, en als Bose het voor elkaar krijgt wanneer de Soundbar 900 later in september wordt verzonden, kan het een functie zijn die de prijs van de Soundbar de moeite waard maakt.

Verspreid de liefde

Een andere geweldige functie die Bose adverteert met de Soundbar 900, is de mogelijkheid om verbinding te maken met andere slimme luidsprekers en soundbars van Bose in andere kamers. Hierdoor kun je een multiroom-effect creëren en audio van alles waar je naar kijkt of luistert naar die luidsprekers sturen.

Het is een leuke touch, vooral voor degenen die graag dat multi-room-effect hebben, hoewel ik me niet kan voorstellen dat de gewone persoon er echt veel baat bij zou hebben naast het luisteren naar muziek bij het schoonmaken van hun huis. Je kunt hem ook aansluiten op andere luidsprekers in dezelfde kamer, waardoor je meer een auditorium- of bioscoopervaring krijgt.

Dealer's Choice

Een van de beste dingen van soundbars van de afgelopen jaren is het aantal verbindingen dat ze toestaan. Hoewel je meestal verschillende manieren hebt om de audio van je tv met de luidspreker te verbinden, bieden veel van hen nu ook Bluetooth en andere draadloze connectiviteit.

Image
Image

De Soundbar 900 is niet anders. Het ondersteunt verbindingen zoals HDMI eARC, Wi-Fi, Bluetooth en zelfs spraakassistenten zoals Google Assistant en Alexa. U kunt ook AirPlay 2 en Spotify Connect gebruiken. Dat geeft je tal van manieren om je apparaat aan te sluiten, iets wat ik graag verwelkom in mijn thuisentertainmentconfiguratie.

Een van mijn favoriete dingen van mijn huidige Bose-soundbar is de mogelijkheid om hem op mijn telefoon aan te sluiten, zodat ik snel de nummers en media waar ik naar luister kan wijzigen. Het maakt het opruimen van het huis leuker. Met nog meer mogelijkheden om dat te doen met de Soundbar 900 is het een nog aantrekkelijker aankoop voor mijn huis.

Over het algemeen klinkt het als een bedrag van $ 900 voor een nieuwe soundbar om veel geld uit te geven als er niets mis is met degene die ik al heb. Maar met alle nieuwe functies in de Soundbar 900 en de beweringen die Bose erover doet, lijkt het een upgrade die de moeite waard is.

Aanbevolen: